Tagg utan kläder

Armdöd & Hudföryngring

Jag vet aldrig riktigt var jag ska göra av armarna när jag sover. Har hört att det beror på en kass barndom.

Nae, jag bara ljuger. Såklart. Däremot har jag hört ett annat rimligt resonemang om att det skulle bero på att man är stel i axlarna. Ni vet när hur man än ligger så blir det fel med armarna. Dom känns i vägen och/eller domnar bort efter ett tag. Det där kan alltså botas med kärlek och massage. Eller yoga och stretch om man föredrar den varianten, alternativ inte har tillgång till den första.

På tal om massage som är lite sparelaterat! Kommer ni ihåg när jag skrev om när jag och Anna var i Turkiet? (Emmas Hamam (eller Emmas äckel)) Och hur jag berättade om den där sjukt bra vanten vi hade köpt? Ni var ju faktiskt ganska många som blev sugna på en sån, som undrade var den kunde köpas. Jag hade inget bra svar då såklart, men NU! Nu har jag hittat! Den kan inhandlas för en billig peng här -> Spastil Hamamvante
Så nu kan alla skaffa en sån och skrubba av all sin döda hud lagom till sommaren! För det är ju faktiskt nu man ska börja styra upp den skiten. Föryngra sin hud genom regelbundna cirkelrörelser. Allt för den perfekta och fräscha solbrännan sen! Och ni som sitter och tänker att ni inte behöver en sån, eftersom ni ändå har en bra peelingkräm/loofah/raggig trasa/saltskrubb som faktiskt är er bästa favorit och som ni har använt hur länge som helst.. Ni vet inte vad ni snackar om. Jag trodde JAG höll hög standard när det gäller hemmaspa, men fyfan. Som turken i butiken sa: ”Your dead skin will roll like spagetti!”

Tillbaka till det där med armarna, jag kände att jag inte var riktigt klar där. Man kan ju undra hur det är tänkt att den ska funka egentligen. Om man ligger där i sängen, i ett mysigt bo av täcken och kuddar, jämte nån man vill koala fast sig på och gosas med. Det innebär ju såklart att man måste ligga på sidan och det funkar ju bra med den övre armen, men den som hamnar neråt i sängen? Antingen blir den helt dödad under ens egen kroppshyddas massiva tyngd, eller så blir den i en seg process nästan avsliten vid axelleden eftersom man lägger den i en onaturlig vinkel antingen framåt eller bakåt, alternativt så domnar den bort, förtvinar och avlider när man har lagt den uppåt under kudden och somnat så. Det hade varit smidigt att bara kunna häkta av den ena när man går och lägger sig. Som en av dom där sämre Barbiekopiorna man hade när man var liten, dom som tappade lemmar till höger och vänster.

Nåväl, det får räcka med vardagsproblemlösande förarbete för idag. Ikväll ska jag på spinning. Igår var jag på Body Balance. Förhoppningsvis är min lekamen snart tillräckligt lätt för att inte mörda mina ändå ganska viktiga utstickande kroppsdelar.

bröstvårtor & hud

Man tycker att man har jobbat i flera timmar.

Att en fuckin evighet har matat förbi sen man parkerade sig vid sina datorer. Sen, efter flera ton av timmar sätter man på radion och finner att det fortfarande är Morgonpasset. Och att klockan inte ens är halv tio. Merde. Man blir blåst varje dag.

I vilket fall som helst har jag funderat lite på fenomenet tre bröstvårtor. Eller rättare sagt det som många klassar som ett fenomen men som jag inte tycker är speciellt speciellt alls. Det är liksom rätt vanligt. Ingen sån sensation som många vill framställa det som. Det har varit nånslags programpunkt i radio som har pågått rätt länge nu. Dom har diskuterat specialgrejer på folks kroppar varpå det har skickats in och berättats om allt möjligt. Och så är det domhär med tre bröstvårtor. Dom som lever i tron om att deras lite utåtstående födelsemärke på bringan är en tredje bröstvårta. Och det är möjligt att det är det, men ändååå.. Oftast ser det ju liksom bara ut som ett födelsemärke. Right?

Jag var på en fest en gång för rätt längesen. Vi kom in på konceptet partytrix. Någon frågade killen jämte mig om inte han, som var så jefvla rolig alltid, inte kund nåt bra. - Nej, sa han, men jag har tre bröstvårtor! Kolla! Tröjan åkte upp och han visade och i samma sekund hördes det från typ 3 olika håll - ÅH! Det har JAG MED! Verkligen unikt. Not. Det är vanligt, okej. Och jag kanske är extra anti när jag säger att jag inte heller fascineras av det hela? Mycket möjligt, men so be it. Lite samma grej känner jag för er som stolt hivar fram era fötter och låter meddela att ni har simhud mellan tårna och det bara visar sig vara så att era tår är ihopväxta. Simhud. Tror INTE det. Grodor har simhud. Och näbbdjur. Man ser tydliga fingrar/tår och mellan dessa är det tunn hud. DET är simhud. Ihopväxta tår är det inte. Ihopväxta tår är nåt era mammor har kallat simhud när ni var små för att ni inte skulle bli ledsna utan istället känna er coola och amfibiska.

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress