Tagg kön

Passa på!

***

Dagens citat, tips och kanske visdom:

”Ska man ändå duscha är det ju faktiskt lika bra att passa på att onanera ordentligt först!”

***

Berättelsen om kvinnan med trosorna

Gym är bra! Bra för mig som skriver och bra för er som läser.

Det finns många fina ställen, men få har så välfungerande bloggmaterialsdirektinsprutning som gym. Det är där det händer! Förra gången var det den mystiska kvinnan som hjälpte mig med BH:n. Det var intressant. Dock var det ganska ickedramatiskt. Inte som idag. No sir!

Vi var många i omklädningsrummet. Jackor, träningsväskor, avsparkade gympadojor och ihoprullade yogamattor trängdes med svettiga kvinnor i blandade åldrar, storlekar och pälsighetsgrader. Jag stod i det bortre hörnet och var i färd med att torka håret. Bredvid mig till vänster snodde en kvinna omkring med alla sina saker. Hon var runt 30, fräsch med långt blont hår och fit. Naken och nytränad rotade hon omkring i sin bag och fick upp ett Dove schampo. Kvickt slet hon även upp balakanet ur väskan och trippade bort, in i duschrummet.

Vad hon inte såg, vad vi som stod runt henne däremot såg, var alla andra grejer som flög med upp ur väskan i handduksrycket. Allt som hamnade på golvet. Bredvid hennes svarta skor landade två ouppackade bindor av modell Goodnight (extra stora), ett väldigt brunt bananskal draperade sig över hennes yogamatta och jämte denna, en bra bit ut på den fria golvytan mitt i passagen, bredde hennes använda, genomsvettiga till transparens, trosor ut sig.
Trist för henne, kan tyckas, men inte så farligt. Och nej, det hade varit sant. OM..! Om det inte hade varit de facto att mitt i skrevet på dom utfläkta underbyxorna, med uppsidan uppåt, satt ett milt sagt begagnat trosskydd. Det var ..ja, begagnat. Låt oss inte utveckla det.
- Jamenooojdå.. Fick min högra bänkgranne, som var en äldre dam, medlidande ur sig medan vi andra tittade och kvickt vände bort blicken igen när vi insåg vad vi eyeballade.

Tiden som trosorna med den påklistrade och väldigt förbrukade hygienprodukten låg på golvet var oändlig. Kvinnor rörde sig på ett behörigt avstånd. Men så kom hon tillbaka. Och när hon såg förödelsen med gav hon i panikreflex ifrån sig ett tjut:
- OOOOHERREGUUUD!! sen kastade hon sig fram för att sno åt sig sina underbyxor, men i böjet neråt råkade hon istället sparka till dom. Detta resulterade i att de for som en curligsten över en blank is och in mellan en annan kvinnas väska och skor. God stämning.

Lite samma stämning som när jag råkade slita upp dörren för den lilla tjejen som var i färd med att byta binda. Inte heller den dagen var den bästa för vissa av oss.

————————————–
Tillägg 20:30:

Herregud! Jag glömde ju det viktigaste!! Avslutet! Damen utan hämningar som böjde sig framåt mot trosskyddskvinnan och försökte rädda situationen genom att uppmuntrande säga:
- Du, oroa dig inte. Alla har flytningar. Det är iiiiiiinget att skämmas för. Och sen klappade hon henne på axeln.

Nu! Avslut! ..Bra. Christ. Nu förstörde jag hela  storyn. Helvete. Jag går och lägger mig. Fail.

 

Is & Petting

Herregud. Den är så tjock och grov och blank och hal! Mot handflatan känns den som huden på en nordhavsvåt späckhuggare och man har svårt att förstå vilken extremt liten mängd friktion det faktiskt handlar om vid varje rörelse. Allt glider så lätt.

På isen som täcker hela min lilla gårdsplan och infart här. Den är stenhård, polerad till halkperfektion och slöjad av ett välbalanserat lager med extremt lubricerande vatten. Totalt jävla omöjlig att gå på! Obs: ingen överdrift. Sitter man inte i en bil med dubbar på hjulen är det lögn att försöka ta sej över till andra sidan. Kan möjligtvis funka om man lägger sej ner och hasar fram på buken som en säl. Det är nog bara en tidsfråga innan jag kör den varianten faktiskt.

Förresten. Jag är kanske känslig, men är det nån mer än jag som tycker att bilden i artikeln om petting är lite väl grov för att vara Wikipedia?
Rickard tyckte att jag var kinkig. Han sa att det ju trots allt är 2011. Sant.

Könsskillnaderna – bokstavligen

För att väva vidare lite på kvinnligt och manligt i badrummet kan jag ju faktiskt ta en grej till.

Det kan eventuellt figurera generaliseringar i texten och en del kommer tycka att jag är way off, men det gör inget.

I vilket fall som helst har jag noterat att män kan vara lite nojiga ibland med det där med duschmunstycket. Ibland om jag har duschat låter jag det ligga på golvet och tänker inte jättemycke på detta. En del, framförallt män, retar sej fruktansvärt på en sån sak.
- Varför måste du lägga det på golvet?! Varför måste du överhuvudtaget ta loss det? Kan det inte bara få sitta där det ska sitta på väggen hela tiden?
Och det kan jag förklara faktiskt. Varför tjejer helst vill ta loss det från sin lilla klo för att känna att vi duschar effektivt. Sådanadär duschar som ibland finns på tex badhus, där det bara rinner uppifrån taket, är ju helt värdelösa! Det har helt enkelt med genitaliernas utformande att göra.

Kvinnor vill gärna kunna styra vattnet så att man får en rättvis underredsbehandling och känner sej ren och fräsch efteråt. Män kan ofta låta duschen sitta där den sitter och ändå komma åt. Kvinnor har inte löst hängande utanpåliggande genitalier med tillhörande hud som man kan töja och veckla ut likt vingarna på en flygekorre. Nåja, till viss del kan vi väl det, men inte riktigt på samma sätt. Vi kan inte fälla upp vårt kön på magen och på det sättet tvätta. Det kan bara män. De flesta män i alla fall.

Därav. Men givetvis ska jag försöka bättra mej och inte låta munstycket ligga på golvet efter att jag är klar. Det är ju inte så snällt.

The seat

Det här med toalettsistsen alltså. Man kan ju bli trött för mindre.

Detta evinnerliga tjat från folk som irriterar sig på att killar inte fäller ner ringen efter att dom har kissat. Vad ääär det med er??

Det var en tjej som ringde in i radio. Dom skulle berätta om saker som dom störde sig på och hon störde ju sig nåt FRUKTANSVÄRT på sin man som inte fällde ner sitsen alltid när han hade kissat. För det var ju jättejobbigt för henne att fixa det när hon skulle in efter honom. Och dessutom gillade hon inte att ta i den.

Helt allvarligt. Jag förstår inte problemet i detta. Det finns väl ungefär hälften män och hälften kvinnor på jorden? VAD exakt är det som säger att männen ska fälla ner ringen för kvinnorna och inte kvinnorna som ska fälla upp ringen för männen? Det är ju dessutom lika äckligt för båda att ta i ringen oavsett om den ska upp eller ner. Och för den delen, om den nu är äcklig att ta i kanske man ska överväga att städa lite oftare också eller?

Men vi kan göra problemet ännu mindre, till och med eliminera det helt – varför vill man över huvudtaget att toaletten ska stå med locket öppet? Varför kan man inte bara fälla ner locket när man är klart med vad man nu har gjort? Toaletten är ju trots allt ett objekt som man kissar och bajsar i. Varför skulle man vilja låta den stå öppen så det första man se när man kliver in i badrummet är någons eventuella fartränder? Eller det behöver inte ens vara sånna. Det räcker med att den står där och gapar. Gör ett rum av ditt badrum genom att stänga locket, annars förblir det ett skyffe där du bara skiter.

Om alla bara fäller ner locket slipper folk lägga energi på att hagga om små skitsaker som huruvida ringen ska vara uppe eller nere OCH det ser mycket fräschare ut.

Jag har garanterat skrivit om detta förr, men jag gjorde det igen ändå. Sorry.

Fula bröst

Eva sitter och läser min gamla blogg. Hon har läst tillbaka till början av 2005 nu. Känns lite psychovarning, men ibland kommer hon med tankar och synpunkter. Vi pratade till exempel om det där som Samuel och jag diskuterade för x antal år sen. Om komplimanger. Hur förvånansvärt träffsäkert det kan vara..

För er som inte orkar leta så kommer inlägget här! Lite bloggåtervinning igen.

———————————————

Fula bröst
Skrivet:  7 november 2005  kl. 20:13

Min kompis Samuel har lärt mej många bra saker om män. Bland annat att ”Åh vilka söta små händer du har!” inte tas som en komplimang om man säger detta till en man. Det kom som en chock för mej. Hur kan man inte vilja ha söta händer?? Han sa att det var ungefär som att säga ”Fan va fula bröst du har” till en kvinna. Jag blev tvungen att be om ursäkt och ta tillbaka det jag hade sagt till Dan om hans händer. Det var pinsamt.

Men sen lärde jag i min tur Samuel att man INTE ska säga saker som (och detta är citat)”Shit vilken grov hud du har!” eller ”Asså, du har typ större fötter än min farsa!” till en kvinna. Det är faktiskt minst lika illa!

Alltså. Tumregel: Det som är komplimanger för en kvinna är ofta förolämpningar för en man och tvärtom då..

Alla känslorna

rabbit1Samtal:

-Nej, men det var en sjukt skum känsla. Nåt man liksom inte gärna vill uppleva igen. Ungefär som när man går förbi den öppna altandörren iklädd BARA ett linne. Med en dildo i näven.. och upptäcker att grannen och hans vänner står precis utanför och kollar på en.

(Ed. 19:43. Jaaa, det var jag som sa det. Sluta fråga det nu.)

Furbee

Citat:

-Alltså, jag har egentligen inget emot håriga tjejer.. Men det är ju bra om det inte är så långt att det åker med in!

lus

Heta sköten & manliga män

Efter helgens strapatser i den lilla staden vid Vättern satt jag återigen i min snygga bil påväg hem.

På radion var det nästan bara reklam, spelmansstämma eller nån dåre som snackade finlandssvenska. 3 kräkframkallande alternativ. Så jag spisade skivor istället.

Efter ett tag konstaterade jag att alla som fanns i mitt fordon var genomlyssnat ungefär 100 ggr vardera och att jag inte var sugen på nånsom helst form av relapse. Mina tankar gled in på talböcker. Jag har en del vänner som har fastnat för det där. Det är inget som har lockat mej alls förr, men ibland, efter ungefär en timmes körning och min hjärna som har börjat försätta sej själv i dvala, då känner jag en liten längtan efter en trygg mansröst som läser en god bok för mej.

Men sen rasar det igen. För jag har sedan långt tillbaka redan konstaterat att det bara finns skit på tal. Det är 100% deckare som läses in och blir till ljudböcker. Varför i helvete är det så? Jag gillar inte deckare! Jag tycker inte om att läsa deckare själv med mina egna ögon. Jag tycker inte ens om att se deckare på film! Och då framförallt inte svenska sådana. Så varför är det bara sånna som får bli talböcker?

thebook

Givetvis ska jag inte lämna detta öppet åt era hjärnor att själva bearbeta nu. Givetvis har jag likt en bra tv-kock förberett.
Jag tror att det är så att typ ingen inläsare vill läsa snusk! Och i dom flesta böcker förekommer det nån liten form av snusk nån gång. I nästan alla böcker (och filmer) UTOM deckare. Därav. Mycket tråkigt. Jag sticker inte under stolen med att sexet i både böcker och filmer är en stor del av vad jag är ute efter!

Vad jag skulle vilja se och höra är dom där riktigt värdelösa tantsnuskböckerna inlästa! En saftig Harlequinroman framförd av en man med sexig röst. Dåjävlar. Då hade 3 timmars bilresa varit en fröjd! Man hade inte heller behövt oroa sej för störande moment såsom exempelvis kissnödighet!  Kan ni tänka er? Va? Den ultimata bilboken. Man vet genom att bara titta på omslaget hur storyn ska löpa, hur det ska kulminera och avslutas. Man vet detta, men det gör inget! Eftersom man ändå bara är ute efter att få höra om sexet, som också är vad hela boken baseras på, gör det inget att man vet redan innan första meningen hur det kommer sluta.

”Julie visste inte vad hon skulle ta sej till. Hur kunde detta hända? Mannen hon som bara några dagar tidigare hade hatat av hela sitt hjärta stod nu bakom henne med sina stora varma händer på hennes höfter. Hon kunde känna hans stora hårda lem pressas mot hennes skinkor och det gick en våg av vällust längs med ryggraden, ner mot hennes glödheta sköte när han andades mot hennes nacke. Hon kunde inte stå emot längre. Hon ville inte stå emot längre! Jacks högra hand letade sej in under Julies tunna blus. Hon kände hans grova handflata bränna mot huden på magen och vidare upp mot de alltmer styvnande bröstvårtorna”

Ni ser ju själva. Now were talkin! Det är annat än nån oengagerande jävla subba till snut som springer runt i Gamla Stan i Stockholm och låssasletar efter nån knarklangare som sägs ha en pistol hemma i garderoben.

(Fan.. Jag borde kanske börja skriva snuskromaner istället? Det där var ju riktigt nice för att vara första ihopimproviserade gången! Dolda skills! )

Fiskis II

Såg förresten nu när jag loggade in att det förra inlägget var mitt 400:e sen denna lilla bloggens födelse! Sweet! Jag firar med en burk fiskbullar!

OCH på tal om fiskbullar, observera den snygga övergången, minns ni damen på Maxi? Hon som luktade gammal fiskbulleburk från sina mer privata regioner? Om ni inte gör det så kan man läsa om henne -här-

Nu finns det i alla fall en sån på spinningen också. Och eftersom kroppsdofter är en outtömlig källa till bloggmaterial tänker jag berätta lite om henne. Det är en kvinna runt de 30 som håller till på cykeln snett framför mej ibland. Och det är ingen grann timme man har utstakad när man sitter där och slötrampar, väntar på att alla ska komma tillrätta och passet starta.. När man ser henne stega in genom dörren och drabba ovannämnda cykel. Hur hon omsluter den smala sadeln med sin omfångsrika bakdel. Därmed absolut inte sagt att jag själv inte har en fet röv! För det har jag! Men nu handlade det ju inte om mej. Det handlade om hennes odör och folks närhet till den.

Givetvis får man ta det där med lukterna om man väljer att hålla på med spinning, det inser jag ju och det är ett aktivt val jag har gjort. Men ibland kan jag verkligen ifrågasätta om det kanske handlar lite om snålhet? Att folk är uppfostrade till sparsamhet så att säga. Dom lever med orden ”jag jobbar helst full!” i sak av tvättmaskin. Inte förrän man har ett ordentligt lass tvätt att mata den med är det okej att sätta igång en maskin. För då blir det resursslöseri. Så när man kommer hem från sin spinning där man har suttit och tryckt sitt svettiga kön mot en sadel som så många andra har gjort exakt samma sak mot, då har man bara ett linne, en sportbh, ett par trosor, ett par strumpor och ett par knälånga tajts att tvätta! Av dessa 5 små plagg är två dessutom vita! Ännu mindre tvätt!
Så man kanske tänker att man nog kan använda dom ett träningspass till.. Och då blir man helt plötsligt den som är den med lukten. Men vissa kanske föredrar det hellre än att tvätta i onödan. Personligen existerar inte det på min karta. Om jag så ska köra en maskin med ett par cykelbyxor i, so be it!

Åter: Det är helt okej så länge som man sitter ner, men det gör man ju som bekant långt ifrån hela tiden. Och jag tycker verkligen synd om den mannen som brukar vara rakt bakom fiskbullekvinnan! När man står upp har man ju mer eller mindre näsan i  den uppochnerguppande röven framför! ..Förutsatt att man inte placerar sej taktiskt och genomtänkt som jag. Då slipper man det där. Alternativt första raden, men då får man leva med vetskapen om att man har någons ansikte nästan läskigt nära ens sköte under hela passet sen med. Och frågan är ju om det är värt det asså..

Cyklarna står tätt! Men förhoppningsvis är det inte så många som analyserar sånthär. Hade dom gjort det hade det väl slutat i handgemäng om min cykel. Jag borde inte plantera sånnahär från i folks hjärnor..

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress