Tagg hångel

Sexcoachen (Stängt pga regn)

När jag kom hem i eftermiddags var jag otroligt sugen på pizza.

Jag får egentligen inte äta pizza, framför allt inte nu heller när all typ av fysisk aktivitet så gott som är lika med noll i mitt liv.

Så när jag kom hem la jag mej i soffan och åt resterna från igår. Skånsk äggakaka med lingon och bacon. Medan jag kollade på Lyxfällan och facebookade med datorn på magen som ett annat tragiskt white trashdrägg. En halvtimme senare skalade jag en hög med räkor och käkade upp. Om jag åtminstone hade vänt på det och kört räkorna som en form av förrätt. Det hade blivit värdigare.

En halvtimme senare åt jag en skål chokladpudding med grädde och plötsligt hade jag satt i mej en hel trerätters. Och plötsligt kändes den där pizzan inte längre som the bad guy i gänget. Dessutom beställer jag alltid en Vegetariana med tonfisk, så det är inte ens en massa såser och kebab och sånt jox! Jag ska minnas och tänka tillbaka på denna kvällen nästa gång jag blir sugen. Jag ska även försöka minnas och tänka tillbaka på denna kvällen varje dag, eftersom jag borde utsätta mej för nån form av regelbunden motion. Givetvis kommer jag ha glömt denna kvällen ungefär samtidigt som jag postar detta inlägget, men kanske tanken just nu kan få räknas lite också? ..Det var ju trots allt förbannat god chokladpudding.

Usch nu blev det en såndär mat- och träningsblogg av detta. Jag byter ämne.

För någon dag sen var det nån som hade googlat på Emma+Brunnfors+ger+sextips. Det tyckte jag var charmigt. Fint att ni vänder er till mej för råd, men det är tyvärr ingen idé. Till er stora besvikelse. Det finns garanterat dom som är duktigare, mer spännande och betydligt mer pedagogiska i sak av coach än jag. Bättre lycka nästa gång.

När jag kom hem i eftermiddags var jag för övrigt helt genomblöt, jag frös och jag var inte speciellt glad. Det var ösregn och kolsvart himmel. Utomhus också. Och det känns som jag har förlorat en dag. Jag trodde jag hade en kvar men ungefär vid lunch insåg jag att den hade försvunnit. Man blir fan blåst varje dag.

Bifogar en bild, tagen ut från min ytterdörr, ut över gräsmattan. Det är alltså hur himlen såg ut lite senare när vädret höll på att skifta. Sol och ösregn på samma gång. Så kan det vara ibland. Utomhus också.

Passa på!

***

Dagens citat, tips och kanske visdom:

”Ska man ändå duscha är det ju faktiskt lika bra att passa på att onanera ordentligt först!”

***

Vårkärlek & traktorkaravaner

Nu tycker jag faktiskt att det räcker för idag.

Jag vill gå hem. Eller kanske inte nödvändigtvis hem. Och framför allt inte . Jag föredrar att ta bilen.  Jaja, jag vill inte sitta här iaf.

Det är kallt och luften är torr och konstig och jag har börjat få ont i halsen. Kass tajming med tanke på min imorgon kommande Osloweekend. Men det är vår ute. Det är positivt! Knoppar börjar slå ut, fåglarna hoovrar över gräsmattan, människor som tycker om varandra håller handen och bryr sig inte om huruvida andra människor ser eller får reda på att dom gillar varann. Katterna på gatan är kära i varandra allihopa och mjauar extra högt för att få kontakt. Dom ropar: Jag älskar dig!! Var är du!? Vem är du?! Någon!! Älskar du mig?!  Jag känner mig så ensam!! Jag älskar dig!! Är det nån där!? Älska mig!! Älska med mig!! Och nyss körde det förbi en hel karavan av sprillans nya gröna traktorer här utanför. John Deere, sånna med gula hjulsidor. Typ tio stycken! Galet. Man kan ju verkligen undra vart dom var påväg?

Traktorutställningar måste väl ändå vara ett bra vårtecken eller? Preppning av mark och allt vad lantbruksarbete heter som drar igång nu. Då behövs en ny maffig maskin. Triticum! Det är nåt av dom fyra sädesslagen som heter det.. på latin. Det fick man lära sig på biologin. Var det vete? Tror det. Ska man så vete nu? Eller när gör man det? Det finns ju nåt som heter höstvete iaf.. Är det för att man sår på hösten då? Fick man lära sig det på biologin? Säkert. Känns som jag inte minns nåt av det där. Och vad säger man? Åkrarna ska ryka tre gånger innan det är sommar Så heter det va? I vilket fall som helst tvivlar jag på att dom har rykt en enda gång hittills. Och nu lär jag väl dessutom bli lynchad av bönder Sverige över som förstår att jag inte ha nån som direkt koll på vad jag snackar om.

Det är kallt ute. Hoppas att påskliljorna jag planterade och ställde på trappen igår inte fryser ihjäl. Blommorna på bilden är inte dom jag planterade. Även om det hade varit väldigt fint så hade det tagit alldeles för lång tid att fixa en sån skog. Bilden är ifrån bordet inne på Plantagen där jag handlade. Till er stora besvikelse. Det får ni ta. Man blir blåst varje dag.

Is & Petting

Herregud. Den är så tjock och grov och blank och hal! Mot handflatan känns den som huden på en nordhavsvåt späckhuggare och man har svårt att förstå vilken extremt liten mängd friktion det faktiskt handlar om vid varje rörelse. Allt glider så lätt.

På isen som täcker hela min lilla gårdsplan och infart här. Den är stenhård, polerad till halkperfektion och slöjad av ett välbalanserat lager med extremt lubricerande vatten. Totalt jävla omöjlig att gå på! Obs: ingen överdrift. Sitter man inte i en bil med dubbar på hjulen är det lögn att försöka ta sej över till andra sidan. Kan möjligtvis funka om man lägger sej ner och hasar fram på buken som en säl. Det är nog bara en tidsfråga innan jag kör den varianten faktiskt.

Förresten. Jag är kanske känslig, men är det nån mer än jag som tycker att bilden i artikeln om petting är lite väl grov för att vara Wikipedia?
Rickard tyckte att jag var kinkig. Han sa att det ju trots allt är 2011. Sant.

Episkt onanidrama

Typisk söndag. Städdag. Jag städade inne på badrummet.

Eller det är kanske orättvist mot andra, riktiga badrum, att kalla den lilla cell jag har för badrum, men anyways. Jag städade därinne. Och hittade hittade bland annat detdär lilla instruktionsbladet som medföljer i tampongpaket.

Detta drog mej osökt till minnes en rast i nian! Ah dessa minnen från Hallägraskolan.
Story: Jag och tre killar sitter vid ett av dom runda borden i uppehållsrummet. Det är rast och vi spelar krona. En av högstadietidens mer intelligenta lekar. För er som inte är familjärna med denna form av förströelse så går det ut på att man lägger sin knutna näve med knogarna hårt ner mot bordsytan, därefter ska var och en av medspelarna skjuta iväg en krona, eller ännu hellre en femma eftersom den har skarpare kant, så hårt det går mot ens hand. Den som har minst blodiga knogar när rasten är slut vinner.

Samtalet under lekens gång handlar om onani på skämtnivå. Det skojas om hur killarna brukar tillfredsställa sejsjälva medan de tittar på hästporr eller tysk fisting. Vi har egentligen inte en aning om vad vi snackar om, men det är ordväxlingar av högsta klass och ytterst underhållande. Plötsligt avbryter ena killen vårt skratt och låter coolt meddela:
-Amen här då! Alltså Jag brukar runka till mammas tampongbroschyr när jag sitter på toa! Hähähä!
Tystnad.
- Alltså dendär instruktionen som finns med i paketet! Där det är bilder på hur man för in den! Hähähä!
Fortsatt tystnad. Kronspelandet har stannat av. Vi ser på vår klasskamrat som inte alls verkar känna av stämningen.
- Alltså! Kan ni tänka er! Alltså! Hur hon står som på bilden och trycker in den!? Hähähä!
Killen till höger om mej försöker förstå det hela:
- ..Du runkar medan du tänker på din mamma? ..Som har mens?
- ..Medan du sitter och skiter? Fyller killen till vänster om mej på med.
Ytterligare en lite för lång tystnad, följd av att Tampongrunkarn, som han från den dagen kallas, reser sej häftigt upp, vrålar MEN HÅLL KÄFTEN DÅ!! och tjurigt går därifrån.

Drama. Good times! God stämning.

Have mercy!

Står i mitt nya fina kök nu. Har precis skurat den stora träskärbrädan med grovsalt två gånger.

Allt för att köttet ska trivas extra bra på den! Har blandat en honungshickorymariand och ska koka ribsen snart innan alla hungriga anländer. Till detta lyssnas det på ZZ Top. Det är bara en stor jävel till sydstatsflagga som saknas på väggen här.

Jag hade velat ha en flaggstång! Det önskar jag mej när jag fyller år! ..Eller behöver man ha tillstånd för att smälla upp en sån? Anyways, jag hade velat ha en. Då skulle jag hissat en flagga varje gång jag grillar.

Förresten. Ganska ofta på radio, jag lyssnar ju som bekant typ bara på P3, så har dom olika program där random fotfolk får frågan:

- Vilken musik hånglar du till?

Det är för övrigt en väldigt märklig fråga. Men ändå, låt säga att man faktiskt vill hångla till en speciell typ av musik. På denna frågan blir dom flesta ofta lite ställda och vet inte riktigt vad dom ska välja att svara. Så det funderas lite och sen säger dom ofta nåt i stil med ”nån go reggae kanske?”. Ofattbart. Visst, jag inser att det är olika det där med smak. Mamma gillar tex inte Hickorysmak, vilket är helt jävla skadat enligt mej, men allvarligt? Vem blir sugen av reggae?
Kom att tänka på det innan när låten ”Waitin’ for the bus” gled förbi. Om det är NÅN låt som verkligen gör jobbet måste det ju va den! DET är en sexig låt. Vi snackar liksom mer än halva inne, redan i första minuten. Have mercy!

Fotnot: Alla uttalanden grundas på min smak, inte din.

Tillbaka till framtiden

En helt annan sak som är märklig är hur man kan följa utveckling hos vänner och bekanta på Facebook. Det är liksom med nånslags skräckblandad förtjusning ibland man sitter och kollar.

Ta till exempel vänner till familjen, deras barn som man kommer ihåg som typ 9 år. Sånna som var typ 9 när man själv var femton. Sånna som faktiskt i verkligheten är runt 20 nu, men som i ens hjärna har frusit nånstans vid just 9. Stackarna. Inte så konstigt tycker ni, helt normalt kanske. Folk blir äldre men man kommer ihåg dom från en viss ålder beroende på hur gammal man själv var. Speciellt om man träffas sällan. Men det som är det konstiga i det hela är ju känslan man får när dom rapporterar på sin Facebook om hur dom är ute och super och hur dom har träningsvärk efter helgens sexupplevelser. Man kan även få se bilder på hur dom hånglar med sina pojk- och flickvänner. Sånna saker. Det känns konstigt när man läser och ser sånt på en nioårings sida. Eller? Det är förmodligen bara jag som är lite extra slow..

Man ser föräldrarnas kompis dotter som man minns som liten och jordig och helt ogenerat springande naken genom deras vattenspridare på sommaren. Nu ser man bilder på henne där hon med långt blonderat plattat extensionshår sitter och posar i massor av eyeliner och sin pushupBH med pattar dubbelt så stora som ens egna. ..Okej, nu är det ju inte speciellt svårt att grow bröst som är dubbelt så stora som mina, men ni fattar! Vad hände däremellan liksom? Mellan gräsmattan och BHn? Inte en jävla aning. Fet gråzon. Har hon gått i skola eller? Högst sannolik, det brukar man ju göra om man är en normal ung svensk människa, men jag har ingen koll. Som när man kör bil en lång sträcka som man har kört många gånger innan. På autopilot. Plötsligt kan man vakna till liv 13 mil senare och inte ha en jävla aning om när, hur eller knappt ens om man har passerat alla byar som man rimligtvis har passerat på vägen till där man nu vaknar. Inkastad i framtiden.

För inte så längesen mötte jag och ..jag tror det var mamma (?), en son till en gammal bekant. Han kom körande i sin feta bil. Mamma (om det nu var hon, det var det kanske inte) sa:

- Såg du —’s bil? Ganska snygg va??
- Va? Vem? —?? Har han körkort!? Han är ju typ.. 13?
- ..Eeeh nej, han fyllde 22 för nån månad sen tror jag…

Sådär är det för mej ofta. Skitjobbigt. Det måste ju vara fruktansvärt att ha barn. Att tvingas se deras utveckling. Eller rättare sagt, det måste vara fruktansvärt att ha barn om man är lika jävla seg i kolan som jag. Att hela tiden, när man precis har myst sej tillrätta, få deras verkliga ålder kastad i ansiktet som en näve blötsnö . När man ser dem på stan, tvärs över torget, där dom sitter med någon flick- eller pojkväns tunga i sin mun. Eller hur man på Facebook som stolt förälder kan beskåda bilderna från deras och kompisens semester i Grekland, där man får se väl valda glimtar av när sonen ligger och fyllespyr på stranden eller en halvkass bild som polaren har tagit genom en springa i dörren, in på en offentlig toalett där man kan skymta dottern som blir påsatt av nån medelålders grek och i ens hjärna är hon fortfarande 11 år. Sweet. Trauma.

Jag ska aldrig ha barn. Visserligen beror det nog mer på att jag faktiskt inte tycker om barn, än på att jag inte kan hänga med i deras åldrar. Men ändå. Det bidrar ju. Jag skulle aldrig palla att kämpa för att hänga med. Men å andra sidan – man träffar kanske sina kids tillräckligt ofta för att det inte ska bli sånnahär luckor. Kanske..

Slave to love?

”I drove all night! Crept in your room. Woke you from your sleep, to make love to you!”

Lite tvingad man hade känt sej att knulla i en sån situation eller? Inte läge att vara osugen eller ofräsch om man säger.. Har fan kört hela natten. Smygit in i ens rum och väckt en. För att få ligga. Dålig stämning om man inte vill då liksom. ..När han har kämpat så för att få komma till.

Kärleksmaskinen

Annonser kan vara skoj. Eller hur?

Kärleksannonser till exempel. Dom kan vara mer skoj än andra typer av annonser. Man kan hitta dom lite överallt. Och då menar jag inte regelrätta kontaktannonser.

Mer den typen som ligger i ”Importera en fru nu! Billigt!”  Eller? Är det inte lite skoj? Och tragiskt på samma gång? Fast ändå övervägande skoj? Jag kan se männen som fastnar för detta. Det kan ni också, det vet jag. Även om ni inte vill påstå att ni är generaliserare så vet jag att alla som ser en Hitta-kärleken-i-Litauenannons tänker preciiiis samma sak.

 

Det är Jörgen, 43, från Sveg som bor med sina två katter Maja och Sixten i ett lagom litet hus byggt i gult tegel. Hans mor som är änka bor två kvarter bort. Det tycker han är bra, för då kan han titta till henne ofta. Han får lunch hos mor på tisdagar, torsdagar och lördagar. Jörgen har ett jobb på ett ställe som monterar hydraulikdelar på grävmaskiner och andra liknande stora fordon. Ett helt okej jobb som han fick strax efter han hade gått ut nian. Det är bra att han har varit där länge, då kommer ibland de nyare förmågorna och frågar honom om råd, för om nån kan så är det Jörgen. Jörgen tycker om att kunna besvara deras frågor.

En gång hade han en flickvän, Ann-Katrin, men det höll inte så länge.. Hon sa att han inte var hennes typ och en vecka senare blev hon tillsammans med Stefan istället, som hade motorcykel. Jörgen har en motorcykel också, nu. En Honda, men han kör den inte så ofta och han har aldrig varit en såndär Ladiesman direkt. Lite för blyg och för snäll för att det ska ha varit givande antagligen. Det irriterar mor ibland att han inte har någon. Hon säger åt honom att han borde gå på dansen som Folkets Hus anordnar varje sista lördag i månaden:
- Se till att skaffa dej en fru! Ut och roa dej Jörgen! säger hon. Men det blir aldrig av.

Redan när Jörgen var 20 började dessutom hans hårfäste krypa bakåt i en allt ökande takt vilket han känner inte heller är till någon fördel. Av hans rödlätta frisyr finns det numer bara kvar lite i nacken. Sitt alltmer ökande omfång borde han också göra nåt åt, det inser han och mor pratar ofta om kolesterol, men det är helt enkelt sån han alltid har varit och känner att, varför börja nu? Dessutom, om han drar upp jeansen tillräckligt högt och spänner åt sitt smala läderbälte lite hårdare där över naveln så sitter ju byxorna uppe bra.
Jörgen har inget att klaga på, men han känner ändå att han saknar nåt ibland..

För övrigt har jag sett unga kvinnor både från Ukraina och Thailand. Dom ser inte ut sådär.

Dumpmusik

Läst i vanlig svensk damtidning under personligtsidorna:

”Hej. Jag är 27 år och har varit tillsammans med min sambo i 3 år nu. Vad han inte vet är att jag faktiskt aldrig har älskat honom. Jag vet inte vad jag ska göra så nu ber jag er om hjälp. Och säg inte att jag ska prata med honom! För det vågar jag inte! Han kommer bli så lessen. Jag har funderat på att skriva ett brev. Jag började på ett i förra veckan, men det blir aldrig av att jag tar tag i det. Så nu undrar jag om ni har några tips på låtar jag kan spela när vi är hemma. Så han förstår. Låtar med ett budskap alltså.
Tack på förhand! Ni är bäst! Jag läser alla nummer!
//Hon som inte är kär i han som är kär.”

…Jag vågar inte göra slut för han skulle bli så lessen, så nu vill jag spela lite musik så han fattar istället? Good thinkin! Jag är lite lessen inomhus över att svaret var bortrivet. Det verkade ha varit ett recept på nåt filmjölksbröd precis på baksidan. Bra prioriterat.

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress