Gör the Walk of Life

God morgon ni tålmodiga följare.

Som jag berättade igår har jag skaffat ett par nya skor. En investering som jag hoppas kommer bli givande och nåt jag inte ångrar.

Egentligen hade jag tänkt skriva om min sjukt långa och störda dröm, den om när jag helkroppsmasserade en gammal japan med en läskig rektangel på ryggen. Men Johanna förtydligade för mig att det nog inte var lämpligt, så jag håller.

Hela dagen igår längtade jag till kontorstidens slut så jag kunde testa mina nya sulor på en band framför tevarna på TK. Klockan blev dagsavslut och jag åkte ivrig till nämnda gym. Parkeringen var helt full. Inte så farligt! tänkte jag. Då hinner jag ju med en vända inom målarprojektet. Så jag åkte och målade i knappt en timme, i hopp om att folkmassan på motionsstället skulle minska.

Så blev det inte alls. Det var tyvärr ännu mer nyårslöften som praktiserades när jag återvände. Besvikelsen var överväldigande och luften var på väg att gå ur min träningslustballong. Men! Kreativ som man till naturen är så rådde jag bot genom att istället gå en runda hemma i hoodsen och med detta inte bara testa mina nya pjuck utan även analysera min sprillans gröna Runkeeperapp! Metodiskt ritade den en karta under promenadens gång. Engagerande och trevligt!

Trots att det var mysigt väder med god nosig luft blev det en kort runda. 36,5 minuter bara och nästan 4 kilometer. Inte världsrekord.. Av skorna fick jag ont i fötterna. Typiskt. Anledningen är fortfarande okänd men jag har satt ett utredningsteam på att kika på detta. Själv har jag lite olika funderingar: 1, jag kanske behöver nåtslags ilägg. 2, jag hade snörat för hårt. 3, jag väger lika mycke som en mindre noshöring. Dessvärre misstänker jag att kombinationen av de tre ligger närmast sanningen.

Bifogar liten karta över min exercis så ni kan le i mjugg över er chailatte.
Ber om ursäkt för att den visar miles och inte kilometer. Det är justerat nu. 

4 kommentarer

 1. Anonym skriver:

  Man SKA väl få ont i fötterna av dedära dojjorna? Träningsvärk. :-) Så det är nog bara att ut igen och fortsätta traska. Kör en ljudbok i lurarna, så är du framme innan du hinner blinka. :-)

  • emma skriver:

   Hmmm, njaah jag vet inte. Det kändes lite som att det var fel typ av ont isf, men jag ska analysera vidare ^^

 2. Sandra skriver:

  Btw, det var jag! Av nån anledning blir jag anonym i telefonen…
  Har kollat med min PT idag, hon har easytone, och hävdar oxå att man ska få ont. Så det är nog bara att plågas vidare… =) Ha så mysigt!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress