Blåsdag, sovdag, fredag.

När folk frågar varför man vill gå ner i vikt kan man alltid ljuga och säga att man ska gifta sig snart.

Att man behöver kunna komma i bröllopsklänningen. Då tycker dom flesta bara det är fint och lite charmigt och istället för att ifrågasätta skrattar dom lite medlidande. Smart va? Jag har kommit på det helt själv! Obs – Funkar dock bara för kvinnor.

Helvete vad det blåser. Men hellre det än snö och is faktiskt. Vintern hade för mig gärna kunnat få vara mellan +5 och 10 grader, regn och kolsvart dygnet runt. Hellre det än halt som det blir såfort det går minsta under nollan. Men mindre vind tack. Det är fördelaktigt om man kan använda paraply, det funkar ju inte nu.

Förra helgen var Anna på besök. Vi gick på julbord och käkade upp 700 kr var (mat + 2 öl). Lätt inte värt, men man gör ju det ändå eftersom man är lite tappad bakom vagnen. Det har även varit storm, eller ja, det är det väl fortfarande kanske? Jag kan inte så mycke om vindstyrkor och var gränserna går och så men en fet gran glömdes kvar i trädgården hemma för nån vecka sen . Se bild. Den drog med sig ett stort fönster på övervåningen i fallet. Touché! Antar att man ska vara tacksam över att den inte klippte alla rutorna, några barn, en pudel och grannens båt. Men ändå.

Vidare kan jag meddela att jag försov mig idag, min klocka ringde inte. Jag vaknade av mig själv en halvtimme för sent. Inte världens undergång kanske. Men ändå. Jag har även inhandlat ALLA mina julklappar. Verkligen skönt. Nu ska jag jobba lite. Skriva nån faktura eller vänta på posten eller nåt. Hej.

2 kommentarer

  1. alva skriver:

    Du skriver sjukt roligt, haha. Har läst igenom typ halva bloggen och I like it. Så att du vet, typ^^

    • emma skriver:

      Oj, kul att du gillar det :) ..nu fick jag ju lite ångest för att jag har varit så kass på att skriva regelbundet på sistone… Välkommen iaf! :)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress