Töntalarm! 2 (påfyll)

Det där med skojfriskheten asså… Tokroliga ordvitserier.

Dagens. Att kalla svenska städer för lite crazy ”engelska” översättningar. Det är rätt nära lågvattenmärket för orden jag skrev om förra gången va? Typ snabeldrake och skallebank. Kan för den som känner sig dåligt ifylld läsas om i inlägget Töntalarm!

Jag är kanske lite extra lättretad idag, behöver käk, har lite gosbrist, borde duscha och så, men jag blir så trött. Det äääär inte kul längre. Kanske kanske att det var lite skoj dom första gångerna du sa att du skulle åka till Pennybridge och möjligtvis att nån kan ha fnissat lite inombords när du frågade hur läget var i Strawtown. Men nu? Nej. Dags att lägga ner det nu Kronblom. Gamla roliga serietidningar har jag också skrivit om förresten. Det finns i inlägget Old People. Ungefär samma underhållningsvärde idag som din tur till Ytown eller golfrundan i Barelookbrook. Stop it! Ingen skrattar!

Och nu sitter många där och tycker att jag ju faktiskt inte ska gnälla, jag som blandar in mina engelska ord överallt när jag både pratar och skriver. Men FYI – Det är inte ens nästan samma sak. Jag tänker inte ens ta diskussionen. Jag ska göra gräddstuvad kycklinglever istället.

2 kommentarer

  1. Linda skriver:

    Fast jag gillar ändå Homebuy! Hehe.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress