Uppladdning!

Det känns som fredag idag. Det gjorde det igår med. Funky.

Spinning sen. Jajjemen. 17:00. Då ska jag tillbaka och nästan stryka med i pulsträningen.

Sanna, instruktören, tyckte jag behövde lite mer edge sist så hon höjde min maxpuls i programmet till vad en normal tvååring ungefär skulle kunna tänkas ha. Jag kämpade som ett djur. Våndas lite inför dagens pass, men det ska nog gå fint. Jag har börjat ladda upp min tävlingsspirit genom att utmana mej själv här nu på mitt kontor. Tävlingen har jag valt att kalla ”Hur många CitronJätten kan man äta på en arbetsdag?” …Det går än så länge rätt bra. Fortsätter jag i detta tempot med nästa gren, som är spinningen, lär jag ju plocka hem det lätt!

Like stealing CitronJätten from a child!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress