Kylskåpsfällan – påfyllningen

Som en påfyllning till föregående inlägg kontrar Linda genom att mmsa över en bild på hennes kyl också.

Hon undrar om det kanske ändå inte är lite värre att ha en kyl fylld med bara grädde, smör, ägg, sylt och sånt. Och tårtor. Nästan ingen ”riktig mat”. Värre? Vet inte. Kanske faktiskt! Och nu tänker ni säkert: - Men hallå, det är ju hon som bakar va? Hon LÄR ju ha en bakningskyl och en annan för käk. Men nej, så är det inte. Detta är den enda i hennes hem.

Den observante kan förresten se i bilden att det är hela fem (5) tårtor inproppade i Lindas kyl. ..Och jag har käkat av dom flesta. Hehe.

 

8 kommentarer

 1. Linda skriver:

  Det är ju min kyl som gör dig tjock om något! :-D

 2. Kvacksalver skriver:

  Hehe, NAJS!! Men lite eeekligt att dom inte har lock. Då smakar dom nog… öh… lök, om det ligger nån längst in bakom grädden eller äggen. Ev. Creme fraicen med smak där nere..

 3. Lina skriver:

  Jag har en känsla av att Lomelinokylen har ganska strikta regler gällande lök och liknande. Emma din kyl är mer anarkistisk… Jag vet iallafall att mamma och pappas kylskåp är Leftover Paradise. Man kan i princip välja vilken maträtt som helst i världen och den kommer garanterat att finnas i en tupperware där, färdig att konsumeras några sekunder senare.

  • emma skriver:

   Jag har nästan inga leftovers alls i min kyl! Eller jo, en kotlett.. Och kanske en bit äggakaka. Eller nej, äggakakan slängde jag ju. Hm. Bara fresh!

 4. Lina skriver:

  Kan du inte börja samla in garderobbilder!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress