Fredagsmys & yxmord

Hej igen.

Jag vet att jag är lite kass på detta. Jag skyller på min fortfarande nya Twitter tror jag. Den är skoj och trevlig att ha hand om.

Anyways. Idag har väl varit en hyfsad dag. Fint väder och så. Jag slarvat bort ett påskrivet hyresavtal för alldels många tiotusen, jag har varit fet som en korv i obekväma kläder, jag har blivit blodgivare och jag har bokat en resa för mina allra sista pengar som jag hade lovat att jag skulle spara och som jag egentligen inte ens hade. Resan går till Turkiet. Med Anna. Det har blivit lite av en tradition det där. Måste dock hora ihop en diger summa stålars ganska snart igen eftersom jag inte bara inte gärna vill leva under existensminimum utan jag vill även åka på ännu en resa inom en relativt snar framtid. Den ni. Får se hur det går. Min nya metod är att panta flaskor och burkar och köpa Trisslotter för pengarna. Det är smart. Det är nog den enda lösningen min rationella och kloka hjärna kan kan se på detta problemet.

På blodcentralen fick jag förresten sitta länge i väntrummet. Två barn satt i soffan och underhöll sej själva medan deras mamma tankades av i rummet jämte. Dom battlade i vem som kunde låta mest likt en brandbil. Medan mamman med jämna mellanrum vrålade:
- Mattis och Tindra! Nu håller ni TYST!! Om ni inte lägger av nu blir det inget McDonalds/Leksaksaffär/mormor sen!! Hör ni!? Tysta NU!
I ungefär 40 minuter pågick det. Jag ville svepa en stor kopp sprit, yxmörda ungarna och avslutningsvis eventuellt skjuta skallen av mej själv. Fredagsmys deluxe.

Nu ska jag koka spagetti och kolla på Vem Vet Mest? i min soffa i min asfula rutiga blus med Patrica och en öl som sällskap. Godafton.

2 kommentarer

  1. Farbror Rune skriver:

    Här kommer Fabror Runa med flera förslag.Om man gillar att resa och vill ha miljöombyte så kan man ju alltid bli flygvärdinna eller pilot och vips så koomer man ut i världen(om man nu inte flyger mellan Ängelholm-Gävle).Man kan ju också bli reseledare eller varför inte legosoldat(då får man både kasta granater och se nya tjusiga miljöer(innan man spränger dom)).Tycker man nu allt detta är för jobbigt så kan man ju alltid supa sig skitfull ,få alkoholförgiftning och åka Halmstad runt i gratis ambulans och sedan träffa en tjusig sjuksköterska(manlig eller kvinnlig,välj själv).

    • emma skriver:

      Halloj! Tackar för tipsen, men jag tror inte att nåt av dom låter speciellt lockade för mej tyvärr =) Jag får nog fortsätta leva med mitt jobb på kontoret och med mina charters ett tag till!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress