Dr. And

Hej igen förresten.

Jag har slängt in en ny länk i listan där nere till höger. Bara så ni vet.

Det blev Linnéa denna gången. Hon är doktorand (Dr. And. Mkt vitsigt) i litteraturiga, kulturiga områden och skriver om väldigt intressanta saker som egentligen är alldeles för intelligenta för att jag ens skulle klara av att formulera ett textyngel i nåt av ämnena. Fast ändå rolig att läsa såklart! Passar ju dessutom bra att lägga in länken nu när det är den förste augusti och hennes bloggsommarlov tydligen ska vara över. Go nuts!

Vidare kan jag informera om att jag har en förbannat störig finne på käkbenet, eller ja, i huden utanpå käkbenet givetvis. Jag har även 5 nya myggbett men det var trevligt att grilla igår ändå!

2 kommentarer

  1. Sophia Bengtsson skriver:

    VISST ÄR DE FINNARNA DE JÄKLIGASTE?
    hata hata

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress