Oaccept 1. I duschen

Jag kan verkligen acceptera de flesta typer av detaljer i hem. Jag vill bara klargöra det först.

Jag har, om jag får säga det själv, en storsint inställning till hur du inreder ditt hem. Var och en till sin smak liksom. Men det finns ett par grejer jag inte förstår mig på. Eller rättare sagt – en som jag inte förstår mig på och en som jag irriterar mig på.

Vi kan börja med den sistnämnda, för det är en så himla liten och obetydlig punkt egentligen. Och egentligen skäms jag lite över hur mycke det irriterar mig eftersom jag ändå går ut med min image som tålmodig och accepterande. Men det här med schampo-, balsam- och duschkrämsflaskor på golvet i duschen..? På golvet? Really?! Jag har tyvärr inget som helst överseende med det. Notera dock skillnaden – Det är helt okej om ni faktiskt inte har nån annanstans att förvara dom på och om dom står upp i en liten kontrollerad kolonn, MEN när det finns hyllor och flaskorna ändå befinner sig på golvet, liggande. Inte okej.

Detta ger ett för mig otroligt snuskigt och stökigt intryck. Hur kan ni ha ett välordnat och städat hem men ändå acceptera att flaskorna ligger slängda på golvet? Var ligger problemet? Ser ni dom inte eller? Öppna ögonen. Se helheten. Dessutom finns det anledning att starkt misstänka att ni sällan, om än aldrig, faktiskt skurar golvet i duschen. Att ni är av den typen som säger:
- Men hallå? Varför ska man skrubba golvet där? Där rinner ju vatten hela tiden! Automatisk rengöring! och jag kräks lite i munnen av bara tanken på att höra er säga det.
Till denna irritation kan även läggas till när grejerna står på själva ..vad ska man kalla den? På själva duschenheten, den där grejen i mitten som slangen utgår ifrån och som har vred på sidorna. Om ni placerar era flaskor på denna är risken för dom ramlar ner på golvet större än typ 80 % när man duschar. Förbannat irriterande. Speciellt på morgonen. Och SPECIELLT om dom ramlar på ens fötter.

Nu blev det lite långt här ändå. Jag måste hänga upp tvätten. Återkommer med punkt två alldeles strax. Over.

 

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress