News! #emmahängermed

Kära Dagbok, högt ärade Läsare och sannolikt mej av misstag besökande Stockholmare.

Jag kan meddela att jag har skaffat mej ännu ett nöje som binder mej ytterligare till min dator och högt älskade Desire HD.

Jag vet, jag är sjukt sent ute, typ långsammast i världen, men nu har jag ändå fallit för mina vänners påtryckningar och skaffat mej Twitter. Jajjemen, ni hörde. Till denna har jag även hela tre schyssta appar som jag kan styra det hela med. Jag har dessutom, till er stora lycka satt min webmaster till denna sidan, Filip alltså, på att illa jävla kvickt ordna så mina inlägg inte bara postas automatiskt på Facebook som nu, utan även givetvis på mitt nya hak.

För er som känner för att följa mina mediokra livsuppdateringar så går det bra att klicka på Follow på min profilsida. Jag kallar mej för nåt så fantasifullt som brunnfors. Den ni, den såg ni inte komma!

Vidare kan jag också meddela att det är höst idag. På riktigt. Det är runt 14 grader, vinden sliter i markiserna och löven kommer sannolikt börja virvla omkring snart också.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress