Camparn

Jag och Peter hittade en konstig sak när vi var ute och åkte. En bil med en takbox av specialmodell.

Mycket märkligt. Som en vanlig platt takbox som kan expanderas uppåt, med blåa tygsidor med ventilation i. Benga som är gammal och vis förklarade för oss när vi uppspelta kom tillbaka att det är en sovplats. Ännu märkligare. Hur tar man sej upp och in?? undrade vi. Genom att klättra på bilen, undervisade han vidare. Vi kunde inte tro att det var sant. Inte nog med att sovandet skulle i en kista som man man vore nånslags Dracula på campingutflykt, man skulle dessutom klättra på bilen för att ta sej i lådan! Vemfan vill klättra på sin bil?? Och framför allt – hur gör man det med värdighet om man är av normal klumpighet? Okej om det hade varit frågan om nån trappstegsliknande enhet, men tydligen inte. Verkligen underlig grej.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress