Om semesterrapporter & ljumskmassage

Idag är det lite en likadan dag som igår.

Det är jättevarmt ute, solen skiner och termometern utanför mitt kontorsfönster säger 30 grader i skuggan. IN YOUR FACE BITCH!

Man blir ju deprimerad. Och det hela täcks av fint lager grovsalt när ens vänner strösslar ut meddelanden med jämna mellanrum om sina två till fem veckors semestrar som börjar snart eller precis har börjat, hur dom ligger och solar på bryggor här och där, att hela deras gäng är i detta nu påväg till stranden med picknick och kubbspel, vad underbart det är att ha massor av pengar kvar att spendera på sin lååånga ledighet, att båten guppar trivsamt medan abborrar dras upp, hur sjukt skönt det är att bada i havet nu (även om jag starkt misstänker att jag hade tyckte att det är för kallt) och hur god ölen är. Kul för er. Men visst, jag ÄR glad för er skull. Det är faktiskt sant. Jag blir bara lite bitter.

Igår gick vi vår ordinära kvällspromenad. Med extra sällskap denna gången! Vanlig tid. Efter att vi hade käkat och kollat på Vem Vet Mest, Simpsons och Family Guy. Patricias höft havererade och det blev den långsammaste och kortaste rundan på länge. Vi hann knappt ens se havet. Bara skogen och några kaprifoler, sen genade vi hem. Ganska värdelöst. Och det verkade faktiskt vara illa på riktigt, vi var till och med på väg till akuten med henne. Micke erbjöd sej att vara häst – ett tillbud som inte antogs. Lite trist, det hade blivit bra bilder av det. Natten slutade med att jag masserade hennes ljumske, innanför trosorna med mycke olja. Sannolikt så nära lesbiskt sex jag någonsin kommer komma. Får se hur det går idag, om det blir nåt besök på Halmstad Lasarett eller närmaste jourhavande kiropraktor.. Spännande. Varje dag är ett äventyr.

Nu ska jag lägga inbetalningar och registrera fakturor.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress