Os[love]?! Ripoff!

Typ 13 stycken av mina Facebookvänner har bytt ut sina profilbilder.

Nu har dom ”sommarmysbilder”. Det innebär alltså ett porträtt där användaren i fråga (eller deras avkomma) bär en blomsterkrans på huvudet. The New Black! Blir jag tvungen att följa strömmen nu?

För er som inte är svenskar eller för er som är lite generellt slow och har lyckats missat det kan jag tala om att det har ju varit Midsommar. Traditionsenligt firande för många, total miss av högtiden för mej. Jag och min familj åkte till Oslo och gick på ravefestival istället. Extrema Outdoor 2011. Riktigt trevlig weekend med sjuka mängder mat, champagne och öl. Jag har även praktiserat svenskhet och varit trevlig, social och blond i hissen på Grand Hotel där jag runt halv två på natten träffade en sympatisk svart man med massor av bling, två livvakter och ett medelstort entourage. Han pratade med mej om Norge och Oslo, jag förklarade att jag inte var ifrån stan utan från grannlandet. Han tyckte det verkade ännu bättre. Vi nämnde vädret kort och jag berömde artigt hans blaffiga halsband. Kände att det var passande. Mannen i hissen visade sej senare vara Ludacris. Det fick jag reda på morgonen efter. Ja där ser man. Jag hade inte en aning. Ska man känna igen honom? Trevlig var han iaf.

Bilder från helgen i norrbaggeland och övriga saknade events* kommer inom en rimlig framtid** dyka upp på i texten tidigare nämnda community. Har dock ingen bild på herr Luda. Mest eftersom jag inte hade en sketaning om vem han var vid samtalet.

Det är för övrigt första gången jag har fått sova på golvet på ett Grand Hotel! Spännande och faktiskt inte allt för obekvämt heller. Lite förvånande dock, men helt okej. Vi slog dessutom på stort och betalade angivna 46 NOK för en burk 33 cl Coca Cola ur minibaren på rummet. En burk som det bara dracks en klunk ur dessutom. Awesome! På Hard Rock Café serverades vi nånslags sommarmellanöl*** (se bild) som fullt rättvist kunde jämföras med sodastreamat ljummet vatten med snålt tilltagen mängd karamellfärg i. Okej att jag faktiskt brukar gilla blaskig öl, men nånstans får man ju fan dra gränsen. Typ 65 NOK, det är alltså nästan 80 SEK va? Lätt värt. Våldtäkt! Att många av er dessutom väljer att kalla Oslo för Oslove (-love!?) saltar ju idiotin lite ytterligare. Men visst, jag fattar, det ÄR ju en så himla fin stad o.s.v.  och m.m.. Statyer och gräs och hav och båtar och allt. Och jag är egentligen inte en snål kverulant!

* Henriks och Pelles fest på andra sidan jorden och Sweden Rockfestivalen.
** Såfort jag har städat akvariet, bäddat sängen, dammsugit, lagat mat, fixat en ny mus till datorn och laddat över bilderna.
*** Normalt sett är jag en stor Carlsbergförespråkare, man kan nästan säga att jag pysslar med nåt som liknar lite av en lobbyverksamhet för märket emellanåt, men nu.. nujävlar är jag villig att krypa till korset och erkänna att detta, Carlsberg Copenhagen, var det blaskigaste och lamaste i manna-, kvinno- och barnaminne! Ska det produceras denna typen av urinprov tänker inte jag vara deras ölmecenat längre!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress