Emmakossan säljes

Gomorron o digra skara av läsare.

Idag är det torsdag fast fredag eftersom jag och resten av halmstads Brunsåsar åker till Oslo imorron. Vet inte om jag ser fram emot det riktigt än, eller… givetvis gör jag ju det egentligen, men min telefon säger att det kommer bli kass väder, därav min skepsis till hela projektet.

Igår okynneshandlade jag en BluRayspelare. En söt platt svart som likt en elithöjdhoppare lätt seglade över ribban som utgör gränsen för vad saker jag impulsköper får kosta. Det gjorde inte så mycke, nu kan jag kasta ut min VHS/DVD och dennes tillhörande maskeringstejptejpade kontroll. Nackdelen dock är att jag 1) inte äger en enda BluRayfilm och 2) tvivlar på att min gamla TV faktiskt besitter förmågan att återge bildkvaliteten som lite är hela grejen med den nya enheten. Vi får se… Jag får köpa en ny TV.

Vidare kan jag informera att min lilla räserbil, jag själv med tillbehör, mina fiskar och mitt liv generellt är till salu. Kan köpas som ett kit eller i delar var för sej. Köper man hela kan det dock bli ett bättre pris. Lite som på en såndär auktion där kossor säljs…
Presentation. Min bil är söt med avtagbart tak men har inte världens bästa lastutrymme. Jag är förhållandevis trevlig, kan laga ganska god mat, har en hyfsad massageutbildning, är händig för att vara tjej och har fast arbete. Dock tenderar jag att trassla till saker emellanåt, förstöra prylar och stöka till folks liv. Jag har även ett minst sagt bristfälligt bollsinne. Mina fiskar är snälla och kommer med ett akvariehem som är lättskött och av angenäm storlek. Mitt liv är lite stökigt just nu men i grunden harmoniskt och tryggt med fina förutsättningar såsom en trevlig och relativt smutsfri bakgrund, en gemytlig familj och inte alltför dåligt med pengar, men som sagt lite trasigt här och där. Perfekt för hemmafixaren skulle man kunna säga.
Priser enligt budgivning eller överenskommelse.

8 kommentarer

 1. Linda skriver:

  Jag kan köpa! Vad kostar kitet?

  • emma skriver:

   Hehe, snällt Linda att du offrar dej =) Vet inte vad jag ska sätta för pris ännu, men jag är inte dyr! Det räcker med att man tar väl hand om mej.

   Jag har för övrigt en flaska saft åt dej och Krille!

   • Linda skriver:

    Nice! Jag har ju inte så mycket pengar, men jag har tänkt att jag ska bli rik sen. Kan vi ta det på avbetalning? Är det rabarber? Fläder? Snällt! Nu ska jag skicka ett mms till dig.

    • emma skriver:

     Hmm, jag jobbar ju helst inte med avbetalning, men vi kan ju se om jag får in några andra intresseanmälningar. Man kan alltid lösa allting.
     Det är fläder och den blev faktiskt extra god =)

 2. ann skriver:

  Vad är det för skit du snackar! Det ska ju bli sol och ett moln på lördag.

 3. Lina skriver:

  Ey! Det var jag och inte mamma som sa det!

 4. ann skriver:

  fast jag håller med …crap^^

  • emma skriver:

   Jag vidhåller att det kommer bli kass väder. Då blir jag inte besviken när det blir som jag förutspår.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress