Måndagsväder & myrsaft

Kära dagbok,

Ännu en helg har gått bort och eftersom det är måndag är det stängt på Daengs Wok. Och eftersom alla mina veckors dagar nu för tiden hackas ihop till en enda pölsa hade jag såklart ingen koll på öppettiderna när jag kanske visserligen inte direkt glad i hågen, utan snarare aningens melankolisk styrde Eriks bil mot matstället. Bummer. Jag fick sushi istället.

Vidare kan jag rapportera glädjande nyheter – Jag med min sous chef Patricia har satt sommarens första sats fläderblomssaft. Se bilder. Efter en fin skörd åstadkommen efter vadande omkring i brännässlorna runt mitt favoritträd, skivande av citroner och lime och kokande av sockerlag har vi nu en stor gryta stående utanför på min lilla fula köksaltan. Med en gatsten på locket. Den kommer bli grym! Jag ska bara sila bort alla myrorna som har kalas i den nu först.. Men det är inte så många. Ingen kommer märka nåt.

Väder idag: Ser ut lite som det gör inne i mej – Snett regn, mer eller mindre storm och emellanåt nån solglimt så man ändå klarar av att hålla hoppet om sommaren vid liv. Min gula ros har förresten börjat blomma jämte huset. Den är snygg!

Och för er som har missat det så har jag en ny länk här nere i listan till höger: Tomas. Där kan ni också läsa om ni vill. Over and out.

7 kommentarer

 1. Johanna skriver:

  Jag vill komma och smaka sen!!!

  • emma skriver:

   Det får du! =) Du borde sova över nån natt med och testa atmosfären i mitt hus. Vi kan göra våfflor med!

  • emma skriver:

   Oj, nu va det ingen länk till din sida i ditt namn? Du kanske inte är samma Johanna? ^^

 2. Johanna skriver:

  Jaaa! Spöken saft och våfflor…!! Jo det var jag… jag var bara lat och ofyllde i min lääääänk…. men nu är den med.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress