Fredag (uppnystningsförsök)

God morgon Dagboken,

jag har inte skrivit här på ett tag igen nu. Det är lite kass, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Det har väl hänt olika saker. Jag har jobbat en hel del, varit på konsert på Rotundan, fått en inneboende, spelat spel, firat syrrans födelsedag, fått gott bröd av Christian, planterat om krukorna där ute, käkat av Lindas tårta, grillat. Jag har däremot inte gått långa promenader som jag bör, inte heller har jag städat i mitt lilla hus eller lagt stenplattor som jag hade tänkt. Under tiden som jag har och inte har gjort har jag försökt nysta upp trasslet av tråd som tenderar att gå av om man drar lite för hårt. Ni vet hur det är, man har en rufsig hög av snöre som ska ordnas upp. Man testar att dra i en del som ser ut att kunna få det hela att lossna, men istället blir det att man spänner åt hela skiten till en tajt megaknut i mitten, med långa fula lösa öglor hängande ut lite här och där. Och när man tar tag med naglarna om en snörbit där inne i knuten blir det bara att man sliter av den istället. Värdelöst och verkligen tålamodskrävande, men det ska säkert kunna bli hyfsat snyggt ihoprullat så småningom.

Idag är det fredag! Jag tänkte försöka se till att få ihop några tio liter fläderblomssaft i helgen. Och sola, men det kan man enligt alla olika vädersidor glömma ser det ut som så jag får väl hålla mej till att skörda och koka blommor. Har jag tur kan jag få med mej Patricia som plockarhjälp. Det är hon som bor hos mej nu för övrigt! I tvättrummet. Mysigt för henne.

Det är stört väder nu. Det är sol och storm och ösregn och åska. Och utomhus också faktiskt! ..Passande nog.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress