Back in Black II

Käka sex stycken chokladgodisar fyllda med valfri flytande starksprit precis innan kundbesöket kommer. Presentera dej för intressenterna, berätta att du har varit på Sweden Rockfestivalen när dom undrar om du haft en fin semester. Skratta lite och säg nåt skämtsamt om att man ju skulle behöva några lediga dagar nu för att vila upp sej efter semestern, eftersom det ju tenderar att bli ganska hårt på den där typen av ställen. Prata glatt och välartikulerat riktigt nära deras ansikten så dom verkligen kan känna hur mycke sprit du stinker. Växla till att le osäkert när kunderna skrattar tillbaka och säger att dom nog allt redan hade förstått att det förekom en del alkohol. Le ännu mer osäkert, flacka med blicken och se ut som en vilsen idiot när dom undrar om du verkligen bör köra bil idag.
Upptäck när besöket har åkt vidare att du har en bit ost på höger bröst och att håret har slitit sej ur uppsättningen på vänster sida så du lite påminner om Einstein.

Hjärtligt välkommen hem till verkligheten kära Emma, vi har saknat dej. Tack, det var snällt.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress