R.I.P. Våffling

Igår, måndagkväll, sannerligen en sorgens afton.

Mitt kära järn har efter stadiga och imponerande 25 år i tjänst till slut kastat in handduken och vandrat vidare till grönare nejder.

Förnöjt gräddandes två väldoftande våfflor, en åt mej och en åt Linda, hann plötsligt åldern ifatt och min trogna kökselektroniska följeslagare somnade stilla in. Vi misstänkte fort att något var fel när delikatesserna inte verkade få ordentligt med färg på ena sidan. Det slog till i undre laggen som fort domnade bort, där efter var slutet ett faktum.

Både jag och Linda är tacksamma och glada över att få ha varit med under den fina resan och ända fram till att få se solens nedgång över det guldglimrande havet. Vi låter inte detta dra ner oss, utan ser det hela istället som starten på något nytt och vackert. För allt som dör skall något nytt spira.

Dock kan ni nog inte direkt räkna med Våffling i det gröna än på ett tag eftersom jag tyvärr är kyrkråttigast i universum just nu. Om det fortsätter i denna takten var det nog dessvärre dom sista våfflorna för år 2011 som vi fick inmundiga igårkväll.. Men vem vet! Kanske en dag, kanske en härlig sommardag när jag har vunnit storkovan på V75, då blir det Våffling igen med en ny förmåga inkopplad i änden av kabeln!

8 kommentarer

 1. Linda skriver:

  Man ser sorgen i mitt ansikte. Åhh.. jag vill ha våffla!

  • emma skriver:

   Ja det är nära till tårarna där! Det syns! Det är med tungt hjärta du käkar din waffle.

 2. Linda skriver:

  Ja, stackars slappa våffla. För övrigt så går din blogg-klocka fel!

 3. Mia skriver:

  Att vi alla den vägen skall vandra är nog ingen tröst i denna tunga stund=( Jag lider med er, men ser ändå en tröst, likt ett ljus i tunneln, att ditt våffeljärn är på en bättre plats nu.

  Hemma hos oss skulle det aldrig kunna hända- vi har nämligen dubbel uppsättning våffeljärn. Eftersom Dr Evil är en våffelhora är det helt otänkbart för honom att vi nån gång skulle bli utan våffeljärn hemma.

  P.S Jag har gillat Linda på FB. Får jag kakor nu?

 4. Mia skriver:

  Att vi alla den vägen skall vandra är nog ingen tröst i denna tunga stund=( Jag lider med er, men ser ändå en tröst, likt ett ljus i tunneln, i att ditt våffeljärn är på en bättre plats nu.

  Hemma hos oss skulle det aldrig kunna hända- vi har nämligen dubbel uppsättning våffeljärn. Eftersom Dr Evil är en våffelhora är det helt otänkbart för honom att vi nån gång skulle bli utan våffeljärn hemma.

  P.S Jag har gillat Linda på FB. Får jag kakor nu?

  • emma skriver:

   Hehe, jag har väl gått i tron om att jag har varit lyckligt gift och haft mitt på det torra, men man ska aldrig ta nån för given! Det är kanske säkrast om jag blir våffelhora också!

   P.S Linda har kakor till alla! ^^

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress