Känd mö odlar fucked up grönsaker

Nu är det kväll. Jag får snart gå och lägga mig.

Faktiskt så har jag varit ganska duktig! Jag har likt en god hemmafru (-mö) plockat ur och i diskmaskinen, tränat en halvtimme på min Orbi, vaxat benen vilket alla som har gjort det nån gång vet är det långtråkigaste och drygaste jävla skitet man nog kan utsätta sig för. Jag har duschat och filat fötterna lena och fina, målat naglarna, klappat grannens katt och ätit upp all chokladpuddingen som fanns i kylen. Tillsammans med Lindas grädde. Förlåt.

Och för att fortsätta med min lilla rapport så kan jag meddela att squashen i trädgården har kommit upp! Ganska många och förhållandevis stora blad har ploppat upp ur jorden. Och redan nu kan jag bistert konstatera att ytan dom har tilldelats av mig är way off mot vad den borde vara. Jag har verkligen beräknat värdelöst. Det kommer gå dåligt och dom kommer välla ut över allt annat som sånadär stora köttätande monsterväxter som man kan se i tecknade filmer. Det kommer bli squashmayhem och medan dom tuggar i sig mina rhododendrons, kärleksörter och dagliljor kommer dom morra, gurgla och dräggla. Sen kommer alla harar och rådjur i området käka av deras blad och totalt fuck offmutera.. Jag får skylla mig själv. Som vanligt.

Vidare på tal om inget alls, insåg jag (ödmjuk som jag är) innan att jag hade gjort allt mycke bättre än den som fick göra det, jag hade varit roligare, ställt bättre och intressantare frågor, tagit bättre bilder och blivit mer omtyckt. Dom fick skylla sig själva att dom inte valde mig.

3 kommentarer

  1. Linda skriver:

    Hehe, faast du visste ju! Kan man inte flytta plantorna när de blivit lite större?

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress