Måndagsrum

Kära Dagbok,

vädret idag har varit som en hel del människor man möter. Lömskt. På håll har det sett varmt och skönt ut, när man väl är i skiten visar det sej vara kallt som fan. Man ångrar att jackan lämnades hemma.

I övrigt har väl dagen varit helt okej. Jag har vikt papper, ätit kyckliggryta, frankerat brev, inte tvättat bilen och köpt ett nytt MicroSD till min telefon. Ordinarie kort valde att kasta in handduken i helgen. Typiskt. Förståeligt kanske. Ersättningskortet höll ungefär samma prisklass som saffran, men så fick det bli.

För övrigt. Just nu ligger jag och har nånform av ofrivilligt Lebensraum i min röda soffa med datorn i knäet. Jag har brasseblåmärken och av nån oförklarlig anledning valt att kolla på en film som handlar om en kille (Matthew McConaughey) som ligger med alla han får chans att ligga med. Även om han inte får chansen så lyckas han styra om situationen så han får doppa faktiskt. King of Casual Sex! Passande för stämningen. Han har dessutom korta armar tydligen. Och blåmärkena kommer ifrån grillkvällen ifrån helgens valborgsfirande. Sånt får man ta. Och för er som inte ens vet vad det är, brasseblåmärken, så kan jag förklara att det är vad man får om man, som jag, har attraktivt kvinnliga breda kurviga höfter (riktigt jävla fet röv) och inte får plats så bra i en brassestol. Metallrören ligger emot för länge liksom. Man blir lite öm. Valborgskvällen och -natten var fin för övrigt. Hade inte min telefons minnescentra lobotomerats bort så hade ni kunnat få se bilder, men det kommer inte hända nu tyvärr.

The End.

2 kommentarer

  1. Lina skriver:

    Man får bäl blåmärken av att benen är korta, inte av att asset är stort?

    • emma skriver:

      Hmm, tror du? Jag vet inte asså… Okej, att jag har korta ben, men det är ju inte direkt att kan jag dingla med dom

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress