Våfflingspremiär 2011

Sammanfattning av gårdagen intelligensnivå:
A: – Alltså.. Jag har ALDRIG kissat i en vask!
B: – Inte jag heller.
C: – Inte jag heller.
A: – Men jag har suttit på en diskbänk.
B: – Jag också.
C: – Jag med…

Igår var det Våfflingspremiär hemma hos mej!

Det skulle mycke väl kunna betyda att det nu officiellt är nånslags vår. Det borde ju rimligtvis vara det med tanke på att klockan ställdes om till sommartid inatt. Kan man ju tycka.

Nåväl. Trevligt med våfflor igen! Jag känner på mej att det kommer bli en fin sådan säsong här i år. Igår var en ganska liten tillställning vilket passade ganska bra eftersom jag fuskade och körde inomhus. Jag vet, det är inte reglementsenligt, men det var kallt. Som fan. Många olika sorters tillbehör hade vi ialla fall! Alltid nåt. För er som inte är invigda i konceptet så brukar jag alltså köra Våffelpicknickar aka Våfflingar här hemma. Det innebär att man drar en lång orm till förlängningssladd ut på gräsmattan där man kopplar in våffeljärnet som är ett gammalt fornminne jag har fått av mamma. Sen bäddar man med massa filtar runtomkring i en yta stor som ett mindre afrikanskt land. På denna ö ställer man ut tallrikar, öl, kaffe, överdrivet många olika sorters sylt, grädde, jordnötssmör, sirap, honung, socker och en massa andra tillbehör som kan tänkas behövas.  Sen sätter/lägger alla sej på filtarna och käkar våfflor tills illamående uppstår. Då solar man lite ett tag för att sedan fortsätta tugga. En relativt angenäm tillställning om jag får säga det själv.

Jag är för övrigt sugen på att kolla på film, men det är för ljust och jag kommer behöva köra en replay på gårdagen snart igen. Och eftersom jag även är sugen på att sova känns risken ganska överhängande att det sistnämnda spelar ut det första och då kommer hela denna dan dö. Jag skulle faktiskt kunna vara lite effektiv och bädda i sängen. Med mina nya skitsnygga och mysiga lakan. Ja, igen. Jag har köpt nya lakan igen. Jag vet, det är fruktansvärt.. Och nej, jag behövde inte dom egentligen. Och nej, dom var inte speciellt billiga heller. Jag har nån thing för lakan. Känner att jag håller på att utveckla nån form av samlande. Det är inte bra. Jag borde samla på nåt billigare. Fina stenar till exempel. Eller pressade blommor i ett gammelrosa album med änglar på.

Jag borde även sluta åka så mycke taxi. Igår gjorde jag det igen. Fast å andra sidan – igår var okej, kan man ändå säga och låta som en annan alkoholist i förnekelse. Igår var okej för klockan var närmare fem (och det var ju inte igår inser jag nu, det var imorse) och bussarna gick inte och det var -5 ute. Ni hör ju själva. Totally chill. Men nästa gång! Då behöver jag inte ta taxi!

Nu ska jag gosa med lakanen och sannolikt somna. Nån kan ju dra ett sms eller nåt om nån timme och väcka mej kanske? Tack på förhand.

2 kommentarer

  1. Lina skriver:

    När jag jobbade med Rebekka (a.k.a Wang) på Baker Samson kom hon VARJE dag i en taxi, 20 minuter försent. VARJE DAG. (För er som känner till Oslogeografi; mellan Torshov och Majorstua. Detta är långt.)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress