Ge mej tulpaner

Hej torsdag.

Det är alltså vår nu. Det är snart april och den första officiella vårmånaden är därmed över.

Påskliljorna blommar vilken dag som helst, bilden är tagen för fem minuter sen jämte huset här. På vägarna är motorcyklarna ute och leker och golfbanorna öppnar för säsongen till helgen. Par håller varann i handen på promenader i solen längs Prins Bertils stig eller sitter på bänkarna i Tjuvahålan, tittar på havet och håller om varann och männen i kvarteret tvättar sina bilar på uppfarten med sina gula Kärcher högtryckstvättar. Själv funderade jag på att täcka av grillen snart eller kanske köra en våffelpremiär, men jag vet inte. Vad tycker ni? Jag tycker det är kallt och mitt sinne är inte på topp. Trots att termometern visar att det faktiskt är varmt och trots att solen lyser och fåglarna kvittrar tycker jag det är kallt. Ute också. Men det kommer väl. Jag får lita på tulpanerna som i skrivande stund tränger upp ur jorden runt mitt lilla hus med räserfart. Tulpaner brukar ha rätt. Tulpaner blir man dessutom glad av. Hoppas dom blir många.

Imorron är det teater i Kulturhuset i Folkparken! Klockan sju. Johanna och hennes gäng spelar. Jag kommer vara där. Kanske ni med? Trevligt i så fall för jag kommer sannolikt vara där ensam.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress