Huset, livet & lyckan

Mina tulpaner har vissnat. Igen.

Eftersom det inte har kommit upp några runt huset får jag ju köpa hela tiden. Blommor är trevligt. Men dom vissnar. Men vem eller vad gör inte det egentligen?

Får se om jag lyckas åstadkomma nåt nytt i blomväg i helgen, men jag borde verkligen inte lägga pengar på sånt. Jag borde spara mina korvören till ett hus och ett liv och till lycka. Jag är på god väg. Not. Gick ut stenhårt med att sopa 5000 kr från sparkontot (som jag INTE får röra) igår. Vet inte riktigt till vad. Tror jag förbrukar mer pengar när jag inte riktigt är på topp. Eller, jag vet att det är så. Tycker det hade varit nice om det hade varit lite mer typ tvärtom.
Svacka = Nollkonsumtion = Sparade pengar = Hus, liv och lycka.
Så det blir nåt bra av skiten istället. Men det verkar inte vara så det funkar. Inte ens i närheten. Förra veckan fick jag väldigt fina rosa smårosor. Jag fick dom av mejsjälv och dom passade bra i mitt sovrum, även om dom fick flytta runt en del i hela huset.

Imorse var det svinblank is på hela vägen. Jag körde 500 meter cirkus. Min lilla bil levde ett ystert eget liv i styrandet. Höll på att köra ner en grannes soptunna och kana sidledes in i en passerande buss. Jag vände och körde hem igen. Pappa fick hämta mej istället, han tyckte nog inte det gjorde så mycke. Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska komma härifrån i eftermiddag. Jag är  så att säga kontorsstrandad. Din vita häst kan knytas ute vid flaggstången medan du räddar mej.

2 kommentarer

  1. Gyoni skriver:

    5000 upp i rök! Från sparkontot dessutom! Säg att du lagt dem på något vettigt och inte på typ 100 kg semlor eller ”en fin grej som kanske kan användas till något bra”

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress