Med smittsam lepra mot Kina

Mitt pass blev klart idag! Två dagar! Helt sjukt snabbt. Tack snälla men barska Polisen Maggan.

Hämtade det i förmiddags, stack inom fotografen och tog porträttbilder till visumet och nu har hela kitet postats vidare för vad det nu är dom gör! Snabba ryck.

För er som har missat det, det blev nämligen lite ilskna påhopp från min vänskara som ansåg sej ha blivit utestängda från mitt pågående projekt, så ska jag alltså åka till Kina. Därav panikfixandet av nytt pass och visumblanketter och allt vad som nu hör till. Kina alltså, Shanghai närmare bestämt. Och ännu närmare bestämt för att i huvudsak kolla på Formel1. Så nu behöver ni inte känna er ovetande och lessna. Ska dessutom bara va borta i fem dagar så ni behöver inte sakna mej heller! Typ över 20 timmars flygning, 4 dar och sen hem igen! Härligt.

Och eftersom många av er har läst om den hemska fotograferingen i tisdags, när jag som ett totalt osminkat och nollstajlat jävla ösregn klev in på stationen, tvingades posa och se sur ut, så bifogar jag här under protest resultatet. Sannolikt en av dom värre passbilderna jag haft och jag har avverkat en del nu. Dethär med att behöva se arg ut på bilderna är nåt jag inte riktigt gillar och mitt missnöje visar sej förhållandevis tydligt i bilden. Vad som inte syns däremot är gummislangen som sitter knuten runt min överarm, stickmärkena i armvecket, dom utflutna nåltatueringarna på fingrarna, dom avklippta smutsiga jeansen och alla sårskorpor på mina orakade ben. Men vet man om att även dessa attribut finns där så kan man lätt visualisera ihop det med ansiktsuttrycket.

I visumansökan kryssade jag ”JA” på att jag tidigare har straffats i Kina, blivit nekad visum förr, att jag har många svåra könssjukdomar, Spetälska samt olika typer av lunginfektioner som smittar lätt via luft. Hoppas dom släpper in mej.

10 kommentarer

 1. Johanna skriver:

  Nä, men du ser väl.. eh.. trevlig ut?

 2. Johanna skriver:

  Du behöver ju inte förklara det där med din sönderfallna kropp i övrigt, så ser du bara lite eh… eh…. sammanbiten ut.

  • emma skriver:

   Och denna bilden ville hon egentligen inte godkänna för hon tyckte jag såg för glad ut. Men hon pallade inte ta fler.

 3. Sandra skriver:

  Ha ha vad roligt du skriver och beskriver! Fick mitt ett gott skratt!

  • emma skriver:

   Trevligt! Då är det bara att fortsätt läsa då ;)
   Tryck gärna på Gillaknappen om det är nåt inlägg du tycker förtjänar det, så sprids jag lite bättre =)

   Välkommen hit förresten!

 4. Linda skriver:

  Vad snackar du om? Jag tycker bilden är skitbra för att vara ett passfoto. Verkligen!

  • emma skriver:

   Hehe, tackar ^^ Dom flesta hittills har sagt att den är okej faktiskt, men jag vet inte. Jag antar att jag kanske väger in känslan som var när den togs, när jag verkligen kände mej asfulast i världen!

 5. Cecilia skriver:

  Alltså det ær næstan så jag har lust att lægga upp en bild på mitt pass foto, bara før att visa dig hur en dålig pass bild ser ut!!! Du ser bra ut och har du tur slæpper dem till och med in dig i Kina heeeeeehe

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress