Besviken & nersnöad

Det snöar ute. Jajjemen.

Riktigt slaskig snö mixat med 45 gradersregn. Och då, för er stockholmare som hann känna förvirring, menar jag vinkel. Inte temperatur.

Min bil hatar mej alldeles säkert rätt hårt nu. Den är åtminstone sur, lessen och besviken. För att jag väckte den ur sin vinterdvala för tidigt. Ännu värre tycker den väl om mej nu efter att ha ljugit för den igår när vi åkte på spa. Där stod den och myste i solen och blev badad och schamponerad och jag lovade vårguld och gröna sommarskogar. Den kan ju inte annat än känna sej trampad på liksom. Så! Nu har jag ännu ett relationsdilemma att reda ut här. Sweet. En aldrig sinande brunn!

Dock borde den känna sej lite smickrad. Det är många som promenerar förbi här utanför som går fram och känner på den. I hate that! Eller ännu värre – När någon parkerar jämte och påväg mot entrédörren går förbi bakom min bil och i passerandet drar handen över bakänden på den! Allvarligt? Visst, om man står stilla och lägger handen på den bara, det kan jag tycka är lugnt, men att repfrämjande släpa näven över lacken som kanske inte, framför allt vid denna årstiden, är minutiöst vaxad och dammfri. Totally not okay!

Nu snöar det ännu mer. Nu ska jag gå till kylen och äta upp snickarnas semlor. Dom kommer ha förståelse.

Bilden har ni sett innan, jag vet. Den är väl egentligen mest med i sak av utfyllnad denna gången.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress