Bara ett sidospår

Det är onsdag. Halvlek så att, på ett gubbvitstigt sätt, säga.

Det är grått och kallt. Ute också, men det hör väl lite årstiden till. Dagen till ära har jag ..vänta, ska räkna ..13 stycken Postitlappar av varierande färger på mitt skrivbord!

Jag brukar skriva att jag verkligen måste  träna, men nu måste jag verkligen verkligen. Kommer ju förfalla innan jag ens har hunnit improva, som nånslags skitsmart uppfinning som det inte ännu finns resurser till att utveckla, producera, driftsätta och underhålla. I måndags tog jag fan priset. Åkte in till TK, parkerade min lilla räserbil utanför dom stora fönstrena, gick in, drog ett klipp från mitt kort, vandrade vidare in i gymmet, ställde mej mitt i smeten och tittade likgiltigt på allt flåsande folk, gick tillbaka med min väska och sa: - Jag tänkte bara sola idag. Betalade för en pollett, solade, åkte hem, käkade spagetti och kollade på två filmer. Men jag var ju åtminstone på gymmet i nästan en timme! Det är inte illa. Förbrukade ju till och med ett klipp!

Jag gillar inte vårvintern. Det är alltså vad vi befinner oss i nu. Det är ett jävla bluffmakeri detdär. Man vet att det är mars och man vet att mars är en vårmånad, alltså vet man att det rimligtvis är vår. Men det är svinkallt ute. Fuckin ripoff. Personligen tycker jag inte heller att det är nån större skillnad på att välja att undanhålla saker och på att ljuga, det får oftast precis samma konsekvenser. ”Det man inte vet har man inte ont av”. Egoistiskt resonemang. Åtminstone oftast och givetvis lite beroende på situation. Men det hör ju inte alls hit nu. Det var en helt annat sak. Bara en parentes liksom.

Nu ökade jag ACn här inne på mitt offiz från 23 till 26 grader. Termometern i klockan visar 21,6. Jag vet inte om den funkar som den ska riktigt, den där klimatgrejen. Den freestylar lite.. Nu fick jag en Postit till på skrivbordet, den tar jag på direkten.. För övrigt ligger Death in the Afternoons EP ut på Spotify nu. Lyssna på den. Och grattis till Linda, Christian, Amanda, Albin och David. Också bara en parentes som inte hade nåt med saken att göra. Ny Postit.

Jag vill hem. Jag skulle behöva göra nån större förändring i mitt lilla hus, men vet att såfort jag kommer hem lägger jag mej i ett bo soffan istället. Vet inte vad jag skulle vilja ändra på heller. Förmodligen är det egentligen inte alls nåt i huset det handlar om. Förmodligen är det bara ett kärl för nåt helt annat. Jag blir rastlös. Jag lämnar mina kläder på golvet, får risigt hår och oattraktiv blick. Men vem vet, the loser now will be later to win, for the times they are a-chagin’! Eller så är det bara som man tror. Tror att det kommer ändras snart, eftersom förutsättningarna finns, men likförbannat faller allt bara in i sina gamla spår och sen sitter man ändå där och undrar vad som hände, eller rättare sagt varför det inte gjorde. Och nu kommer nån av er lämna en kärringkommentar om att jag väl får göra nåt saken då, om times ska change, och det fattar väl jag med. Men idag är jag lat och gnällig och hade föredragit om nån istället gosade med mej, kanske pussades lite också och kanske gav mej tårta, pengar, ett fint huslån och nya snygga bröst. Nu ringde en man som undrade om jag pratade holländska. - Do you speak dutch perhaps? Man kan ju undra hur ofta han får ett ja på den frågan när han ringer till folk i sverige. Värt att fråga iaf. Också ett sidospår.

Nu är klockan elvaelvaelva. Se bild och observera även att temperaturen har gått upp lite. Hade det varit låg- eller mellanstadiet så hade det varit mitt i en rast nu och tjejerna hade hoppat långrep och killarna spelat fotboll. Jag går och hämtar lite godis istället, ur skålen i butiken och passar på att önska nu när det är bara ettor. Det får man. Jag är rastlös. Sysselsätt mej. Vi kan väl hitta på nåt skoj? Nån som vill leka? Jag kan nästan alltid. Imorron är det i alla fall quiz! Det sa Henke, nu när jag frågade om inte han ville leka med mej. Och det är ju sant. Hoppas det går bättre än förra gången för det var fanimej pinsamt.

6 kommentarer

 1. Elisabet skriver:

  Jag har oxå tappat motivationen. Var finns den någonstans…???
  Sitter hemma och är lite sjuk. Utsikten är, smutsiga fönster, och män som lägger nytt tak på granngården. Tur att man är inne!!
  Längtar sååååå efter solen!!
  Vågat att du plockat fram din sommarbil!! Själv har jag precis beställt nya sommardäck på fräsig (?!) fälg. Så lite vår är det kanske ändå….?

  //Elisabet

  • emma skriver:

   Jaa, jag tänkte ju i mitt enfald att det kanske blev vår lite snabbare om jag tog ut den. Får se hur det går. Den gillar inte kylan heller.

   Och jag har inte en aning var motivationen är. Jag hade hoppats på att vara sugen på att snart börja gräva om trädgården med, såfort tjälen släpper, men om det ska fortsätta såhär skiter jag nog i det!

 2. Lina skriver:

  Jag tror du borde sluta med socker. Äter du inte semla eller godis så dricker du saft! Tror inte jag vet om någon större addict faktiskt. Man blir ju helt konstig i huvudet av sånt. Det blir iallafall jag; -… ööööö… ? hmm… va? …öööööööö…. Känner du dig sån?

  • emma skriver:

   Jag är inte addicted! Och nej, inte så mycke ööööh.. tycker jag nog faktiskt inte. Och jag äter faktiskt väldigt lite rent godis! …Hellre kakor ^^

   • Gyoni skriver:

    Socker är livet, likaså mat. Allt som går att äta.
    Å du, ta en promenad i ”vårvädret” och få dig lite frisk luft så kanske du blir piggare på livet, istället för att vara ineffektiv på gymmet
    Lycka till på quizet imorrn!

    • emma skriver:

     Jag va ganska duktig och tränade relativt effektivt igår =)
     Merci! Fast quizet är ikväll ^^

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress