TV? …Sex?

Har legat i soffan, utan byxor, i en wrap av täcken i tid motsvarande två filmer nu. Har käkat en stor bit amerikansk pekannötbrownie och jag inser att ett mörkt dildoskämt vore på sin plats i situationen, men jag tror det får bli en annan gång. För jag fick besök.

Det knackade på dörren innan. För kännedom: när det knackar på dörren till mitt hus är det i 8 fall av 10 nån som har gått fel. Så även denna gången.

Utan byxor öppnade jag, medan paret på filmen inledde sitt förspel. Det var en snubbe från Radiotjänst som stod därute. Jag skickade över honom till grannen. Han tittade på mina raggsockar och mina bleka ben, tackade och skulle precis kliva ut över gräsmattan när han hejdade sej och frågade:
- ..Har du tv? han kikade förbi mej, in i min hall medan ljudet av allt våldsammare sex dånade ur högtalarna.
- ..Uppenbarligen. svarade jag och funderade lite på om han kanske drev med mej.
- Betalar du din tv-licens? fortsatte snubben, som för övrigt hade reflexväst och keps.
- ..Jag betalar ja. ..Håller ni inte koll på sånt? replikerade jag och tänkte att jag borde pausat filmen innan jag öppnade.
- OHMYGOD!! I LOVE YOUR COOOOOCK! FUUUUUUCK MEEEE!! skrek kvinnan i filmen.
Snubben i västen tackade för sej igen, önskade mej en god kväll och gick iväg, över gräset till grannen.

Jag passade på att blanda ett glas hallonsaft medan jag ändå va uppe, sen la jag mej i soffan igen, rewindade lite och fortsatte med filmen.

9 kommentarer

 1. Cecilia skriver:

  duuuuuuu vilken film va det?????

 2. Sandra skriver:

  Hahahaha! Sä fick han en skoj dag på jobbet iaf! =)

 3. Sandra skriver:

  Så, såklart….

 4. Hela skriver:

  Hahaha ja han kommer nok til å snakke om deg til sine kolleger :-)

 5. Lina skriver:

  Hehehe, kom precis att tänka på en film som du skulle gillat. Har du sett Pom Poko? Skum, väldigt skum film. Det är en japansk lite samhällskritisk barn-och vuxenmanga med ett gäng tvättbjörnar i huvudrollerna. Och de ska förhindra människorna att riva gamla hus och bygga vägar och sånt om jag inte minns fel. MEN grejen är att de kan morfa sig till människor, och tydligen till lite vadsomhelst. Hehe, för när man minst anar det, och när barntvättbjörnarna suttit och lyssnat på sin morfars sagor på en picknickfilt, visar det sig att det inte är en picknickfilt. Det är den gamla björnens pung! Hehehehehe… Tada! säger han.

  • emma skriver:

   Inte sett nej, men jag stod och höll i den inne på Videomix typ i helgen! Den verkar bra. Jag borde kanske se den då.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress