Return of the Monsters

Kommer ni ihåg spindeln som bodde inne i mitt badrum förra sommaren?

För er som inte har hört talas om honom så kan jag berätta att det var en stor varelse som man tittade på med skräckblandad förtjusning och respekt. Se bifogad bild.

Många tyckte att han förtjänade att dö. Inte minst mina vänner som duschade eller använde toaletten hos mej ibland. Man kunde liksom lätt få för sej att han skulle hissa ner sej i en tråd när man stod där inne med schampot rinnande längs ryggen och såg honom sitta i taket ovanför och glo. Creepy.

Jag dödade honom aldrig, däremot vallade jag in honom i en burk och sedan ur den och vidare ut på gräsmattan. Jag blev tvungen efter faktumet att vissa av mina bekanta meddelande att dom vägrade komma på besök så länge som monstret fanns inne i badrummet.

Anyways, jag tror att det har börjat bli lite ny spindelvakning. Kanske vårtecken? Jag får städa bort väv för jämnan numera. Dom börjar kliva ur sina vinterdvalesängar minsann! För övrigt har jag hört att man ska va glad om man har spindlar hemma, för det betyder att man inte har mögel. Eftersom spindlar vägrar bo på mögelställen. Så det så.

3 kommentarer

  1. Mia skriver:

    Exactamento! VVS- VägaVärnaSpindlar säger jag bara!

  2. Hela skriver:

    Den ser riktig skummel ut, men jeg er enig i at den fortjener å leve! :-)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress