Förhalande text med bilder

Lördag alltså.

Sol ute, men man ska inte tro att allt som glimmar är guld, för kliver man utanför dörren får man -7 °C som en smäll rätt över käften.

Jag borde röja här hemma. Det är kläder och grejer överallt nu. Fattar inte hur jag lyckas. Det går dessutom i perioder det där. Normalt sett håller jag undan och snyggt, men vissa dagar bara ballar det ur och jag strösslar kläder omkring mej som en annan gödselspridare.

Vet att ni gillar när jag slänger in bilder från mitt hem, så här kommer tre. Med någorlunda förklarande texter dessutom.

Okej, vi börjar precis innanför ytterdörren. I den smala korridorliknande ytan som man skulle kunna kalla för hall. Här tittar vi på en totalt passageblockerande hög av mixed brew.
Vi har (1a. och 1b.) badlakan urplockade ur (7.) träningsväskan. Till höger mot väggen står min (2.) Samsonite datorväska och långt fram i bild syns ännu en (5.) väska. En grön. Bredvid denna, till vänster påväg in i köket, ligger dom (6.) mysiga tofflorna, aka isbjörnsfötterna. I mitten sover ännu en fotbeklädnad, (3.) en av mina bootsaktiga kängor. Var den andra är vet ingen riktigt. Slutligen står det en (4a. och 4b.) låda Carlsberg med tillhörande avslitet lock mitt i smeten och längst fram ligger det (8.) en skitlång nätverkskabel som jag hela tiden fastnar och snubblar omkring i.
Allt detta kommer vara bortplockat innan dagen är slut. Tror jag.
Vi går vidare.

Och hamnar i soffan. Här är mest en hög med avkastade kläder bara. Det är (1.) halsduken som jag snodde av mamma men som hon sen gick med på att låta mej få, (2.) en svart tröja som borde tvättas, (3.) min bästa men ganska fula anorak som Emmeli hittade på en loppis i Tidaholm men som jag köpte framför nyllet på henne istället. 25 kronor. (4.) Ett par billiga svarta byxor som också borde tvättas, (5.) mina bästa, trasigaste och inte speciellt snygga jeans som jag har på mej när jag gör skitiga grejer, (6.) en grön tunn sjal, inköpt på festival. Sen till höger är en liten skum hög av (9a, 9b, 9c. och 9d.) fjärrisar till canaldigital, tvn, viasat och stereon. I samlingen där ligger även (8.) en stor bok om ost och (7.) en kökshandduk. På golvet nedanför kan vi se mina (10.) gråa raggisar med sulor med antihalkprickar på. Bra bite i dom! Man glider inte omkring! Och längst fram i bild ligger (11.) den stickade stora myströjan som jag letade efter aslänge igår så jag missade två bussar.
En fin samlig! Kommer säkert också vara borta innan kvällen.
Mot sista!

Som finns i och nedanför sängen. Och nu faller det ju sej även så olyckligt att det är samma lakan, det ser ju ni som är så observanta, som förra gången jag la ut en bild på mitt stök! Jag måste då bara förtydliga att dom inte fortfarande ligger i sängen, dom HAR tvättats och ligger där igen. Inser dock att det såklart är svårt att tro på när jag nu hänger ut min egen svinighet. Men det är sanning.
Nåväl. Här ser vi en trevlig collection av various kläder. Igen. (1a. och 1b.) två BHar som är knappt använda, (2a, 2b. och 2c.) tre linnen varav det ena borde tvättas. Fint, jag har snart till en hel maskin mörkt! Nedanför ligger (3.) en vanlig kortärmad top, (4.) min bruna bolero, (5.) hoodien som det står FOTOGRAF på ryggen på, (6.) en till vanlig kortärmad top och (7.) jeansen som jag impulshandlade på H&M igår för att jag inte pallade tvätta nåt som jag kunde ha på mej senare på ölkvällen. Faktiskt trevliga! Men lite för tajta och styva. Ingen rörlighet alls.
Framför där har vi (8.) ett par gråa oanvända strumpor och (9.) en papperspåse från Åhléns som mamma kom med nåt mög i.

Jaa-a, det var det. Nu ser ni vilket tattarliv jag egentligen lever. Och givetvis snickrade jag ju ihop denna skitlånga och faktiskt väldigt ointressanta text endast i syfte att skjuta på det hela ännu lite längre. Men nu måste jag nog.. Så om nån känner för att komma och rädda mej är jag hemma hela dan och röjer med grep här i mitt lilla hus, även av pappa kallat ”boden”.

P.S. Jag har plats för era vita hästar i trädgården utanför.

P.P.S. Hela resten av mitt hus är faktiskt väldigt städat! Det är bara domhär tre ytorna som är drabbade. Obs: sant.

2 kommentarer

  1. ann skriver:

    haha”! tattarunge !…är du säker på nr6??

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress