Till Hela & Emelie

Morgonens korta inlägg tillägnas uteslutande Hela och Emelie eftersom jag vet vad ni tycker om att lämna grejer i vasken medan man lagar mat.

Här får ni en bild! Med lite anknytning till min Läses före inflytt hos mej!-lista. Såhär är hur det ser ut hemma hos mej nu i skrivande stund, när jag sitter på jobbet. Hehe. Detta kommer inte städas bort förrän ikväll och jag förstår att det får er att rysa och kräkas lite i era munnar. Jag ser det lite som en vinst! ^^
Om någon annan som också har mani på att allt ska kastas omedelbart och inte mellanlanda i diskhon ser detta och känner förakt och avsmak så kan vi väl säga att detta inlägget är tillägnat även er. Men i huvudsak Hela och Emelie.

14 kommentarer

 1. emelie skriver:

  My eyes! My eyes!

  • emma skriver:

   Jag vet nog allt att du egentligen tycker om det! ^^

   • emelie skriver:

    Asså det är okej att ha disk i vasken men man kan ju inte blanda det med mat och annat skit.

    • emma skriver:

     Jooodå, nästan allt mellanlandar där =)

    • emma skriver:

     Jag gillar speciellt diskborsten som står i spadet! Hehe, den är rätt nasty

     • emelie skriver:

      Mmm. Kul att diska saker med den sen. Rent och fint.

      • emma skriver:

       Jag kör den i diskmaskinen ju ^^

       • Lina skriver:

        Ibland hamnar det handdukar i vasken hos oss. DET är det värsta. Speciellt när det är en av dessa i frotté. Vad gör man med en sån? Ska man diska den? Man kan ju inte lägga den i tvättkorgen. …det brukar sluta med att jag tvättar ur den och hänger den på ett element så den blir till en liten aromalampa i köket. Sen två dagar senare när den är torr kan man lägga den i korgen. Men då har det kommit en ny i vasken.

 2. Mark Österdahl skriver:

  Hej Emma!

  Var väldigt längesen du skrev en kommentar i min blogg men jag har varit väldigt inaktiv de senaste två månaderna.

  Du skrev en kommentar på att jag lämnat in ett skolarbete och skrivit Klass: medel på min framsida.

  Tycker i alla fall att det är kul humor…

  Tjipp

  • emma skriver:

   Hehe! Tjena Mark ^^ Ja det var ju verkligen ett tag sen, men jag kommer ihåg. Och ja, det är den ultimata formen av humor!
   Du får allt bli lite mer aktiv! Ha det gött!

 3. Hela skriver:

  For et grusomt syn! Skjerp deg Emma!!

 4. Hela skriver:

  Og jeg er enig med Emelie. Det er greit med uttyr og sånt i vasken. Men din vask er ikk en søppelkasse! Søppel skal i søppelen – med en gang!

  • emma skriver:

   Haha! Så arg att du blev så norsk att jag nästan inte fattade vad du sa ^^
   Men nu kan ni vara lugna. Mitt kök är städat och sanerat! Vasken är ren som om den vore aldrig använd! …Nästan =)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress