Dalande onsdag

Jovisst. Det började fint idag, men jag tror vi kommer avsluta nånstans i höjd med kajen till Hel.

Det snöar nu. Såklart. Lätt bara för jag på fullaste allvar planerade mitt återförenande med sommarbilen igår. In my face.

Det blev vinter igen. Utomhus också. Tur det finns folk och väder som kan plocka ner en på jorden ibland. Vi vill ju inte vara med om nåt urflippande. Vädret blev trist, men det kan man inte göra så mycke åt. Stämningen här dalade lite allmänt också. Men som den blåögde filantrop jag är så kommer jag säkert inte ta detta alltför hårt. Det rinner säkerligen av. Drygt när man blir tvungen att gräva sej ut igen bara.

Jag ångrar förresten att jag åt den överblivna semlan innan lunchen. Jag borde defintivt vänt på ordningen, mat först – dessert sen, men det är ju lätt att vara efterklok och just DÅ var jag ju väldigt sugen på semla. Mest på mandelmassan visserligen, men den kom ju i kombination med övriga attribut så jag fick offra mej. Får vara extra duktig på träningen sen idag om jag nu tar mej dit. Det är ju trots allt onsdag idag, det ni kallar Lillelördag, då brukar det väl vara okej att vara hemma och mysa. Eller? ..Ooooch nu letar jag uppenbarligen kryphål igen. Illa. Karaktären dalar i takt med snön.

Fläktremmen på golfen behöver spännas. Den skriker. Passande kan tyckas. Snart kommer båten som vi ska åka med.

En ensam kommentar

  1. catrin skriver:

    True, true… Sitter och uppmärksammar vanligheten för fullt här idag..!! Det är riktigt skojjigt!!
    Keep up!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress