Läses före inflytt hos mej! (II)

Okej, tyvärr har jag kommit på lite fler grejer på min lista över saker jag har för mej. Lika bra att jag rannsakar mejsjälv. Så nu blir det lite påfyllning.

5. Jag tycker om att stå upp och käka frukost. Lutad mot köksbänken. Har noterat att detta stressar skiten ur folk. Även om jag är vänd mot mitt sällskap som sitter vid bordet och även om jag pratar och är allmänt trevlig.
Framtid: Jag kan sitta, det är inga problem. Jag tänker bara inte på att jag står, eftersom det är så bekvämt. Säg åt mej att sitta så gör jag det.

6. Jag dricker direkt ur mjölkpaketen. Och inte nog med det, jag är dessutom värdelös på att göra det! Så det slutar alltid med att det rinner mjölk längs halsen och ner i kläderna på mej.
Framtid: Tveksam faktiskt. Jag önskar snarare att jag blev duktigare på att dricka ur paketet. Men om du verkligen tycker det är vidrigt kan jag nog låta bli.. När du är hemma.

7. Jag har uppstoppade fåglar i mitt hem. En skata, en sidensvans, en kanariefågel, en gulsparv och en grönsiska. Freaks people out emellanåt. Vissa tycker verkligen det är äckligt på riktigt. 
Framtid: Jag tycker dom är trevliga. Speciellt om dom har en story. Det har visserligen bara en av mina, men dom andra får vara med ändå.

Jag har förresten fått en del frågor efter den förra listan, dock har ju ni som frågade då redan fått svar, men det kanske är fler? Jag borde kanske starta en frågespalt. Kommentarsfältet lämpligen? Jag lovar att svara på allt, jag har inget att dölja och det är alltid tjejen i filmen som har skrivit brevet. Det är inte bra att säga, då vågar ingen fråga nåt. Men det fina är faktiskt att ni kan vara anonyma, för jag är lite för pantad på detdär med att spåra. Vågar ni inte stå för er fråga där så får ni väl använda er jävla kreativitet.

Å herregud! Jag insåg precis att det väldigt snart är Alla Hjärtans Dag. Som om det inte var tillräckligt redan liksom! Merde. *ångest* Okej. Jag får köpa en bunt tulpaner.

Har btw en ny länk till ännu en vän nu också om ni har missat det. I min länklista. Fredrik. Han har blivit nånslags Tv-licenskverulat. Så äkta.

4 kommentarer

 1. Tryggve skriver:

  Hmm, det där med att stå upp känner jag igen, retar ”folk” nåt enormt.
  Sitt ner! Har du bråttom? Du gör mig stressad! Etc. Etc.

  Jag gillar att stå upp och inmundiga fil och flingor tillsammans med en tjärsvart kaffe.

 2. Anonym skriver:

  Ska vi ses nån gång?

  • emma skriver:

   Svårt att säga. Du är säkert trevlig, men du lämnar ju inte så mycke som jag känner att jag blir direkt sugen på om man säger.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress