Fingrarna i duschen

Man vet att det är dax att tvätta när ens kläder är så inkompatibla med varann att det inte ens funkar när man sitter stilla.

Idag har jag fått på mej ett par trosor i nåt sliddrigt spetstyg som ihop med byxorna totalt repellerar. Trots att jag sitter på min stol och inte springer omkring alls, kan jag känna hur det kanar och glider. Nåväl, det kanske bli en bra dag ändå. Snön smälter. Det är ju alltid nåt positivt!

Gymstory igen!
Igår i duschen efter träningen fick jag sällskap av en kvinna. Hon hade så att säga inte riktigt alla indianerna i kanoten och pratade med allt och alla om att tvätta håret. Absolut inte otrevlig, men lite påträngande kanske. Mej pratade hon med först, såfort hon joinade i duschen.
- Hej! Vad heter du? [lutar sej framåt mot mej och spänner blicken i min]
- Eh. Emma. Hejhej.
- Duschar du? Jag ska duscha va! Tvättar du håret? ..Jag ska tvätta håret va!
- Jodå, jag duschar och jag tvättar håret, men nu är jag snart klar. [sköljer ur balsamet]
- ÅååÅÅÅÅH! Jag tycker det är så HÄRLIGT att tvätta håret va! [sträcker armarna upp mot taket och ser lycklig ut]
- Jamen så bra då. [fortsätter med en omgång balsam till]
- ÅååÅÅH! Du har långt hår! Det önskar jag att jag också hade! Fast kanske inte riktigt lika långt som ditt. Men kanske till åtminstone …HIT! [petar hårt med sitt pekfinger mellan mina skulderblad]
- Eh.. Oj! Ja okej. Ja det kanske räcker. [överrumplad av den plötsliga fysiska kontakten]
- Ja! För ditt är ju ända hit [petar en bit längre ner på ryggen, precis ovanför rumpan, medan jag sköljer ur balsam 2] Fast nu är ditt ju utsträckt, och du böjer dej lite bakåt, så det kanske egentligen bara är hit [petar typ en decimeter högre upp] egentligen va!
- Heh.. jaa kanske det. Men nu är jag klar du! Hejdå!
Jag tog mitt badlakan och gick och sällskapet fortsatte samtalet om hår och hårtvätt med den äldre damen snett bakom istället.

Alltså, jag är ingen sån som har problem med att folk tar på mej, jag är liksom inte den som är den. Jag ser mej själv som relativt tolerant och tålmodig. Men när man står i duschen och det är totalt okända människor, en annan kvinna dessutom för att ytterligare spä på hur kinkig jag låter, som börjar köra med fingrarna över ens rygg? Jag vet inte asså.. Kanske är jag bara gnällig. Jag får jobba på det där, hon var ju trots allt bara trevlig. Jag får försöka vara mer öppensinnad nästa gång. Men jag va ju å andra sidan inte heller direkt otrevlig. Det var ju inte så att jag slog ner henne. ..Fast jag glömde fråga vad hon hette, efter att hon hade frågat mej, det var ju oartigt. Nästa gång!

2 kommentarer

  1. Johanna skriver:

    Hemskt så trevligt folk det verkar vara på ditt gym. Du kanske skulle bonda med dem? De kanske blir friends for life… ^^

    • emma skriver:

      Alla är väldigt behjälpliga och sällskapliga ^^ Dock vet jag inte om dom direkt är bästismaterial..

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress