Note to self – avloppsrelaterat

1. Ha kläder på dej när du rensar avloppet under duschen. 80% av alla som nångång har hälsat på hos dej är fullt införstådda med att det räcker med ett kort *knack-knack* på dörren och sen äntring. Eftersom du aldrig öppnar åt dom ändå utan bara vrålar KOOOM IIIIIIIIIIN!! Skulle du då, iförd endast ditt skandinaviska läder, ligga inne på toan i färd med en golvbrunnssanering är det kanske inte det trevligaste för besökaren. Det är ju liksom inte ditt välkomnande leende som möter dom om man säger… Framförallt inte med tanke på att dörren gärna står lite öppen till badrummet.

2. Rensa inte avloppet medan du väntar på skjutsen till kvällens restaurangbesök. Alla spår av hunger och matlust genomgår då en metamorfos och utvecklas kvickt till ett fullfjädrat monster av värsta sort. Långt ifrån den där sugna känslan på att få stoppa nåt gott i munnen.

3. Prata inte med din precis anlände besökare om ditt avloppsrensande. Hon/han kan vara mitt uppe i en trevlig matlagning. Hon/han kom ju trots allt bara in för att låna en lök och en kopp socker. Till exempel. Du borde klara av att lägga ihop 1 och 1 och då inte glappa om vad du precis har hittat för spännande och stinkande slajmklumpar.

2 kommentarer

  1. /b skriver:

    Mmm, jag brukar passa på att rensa lite när jag har fest. Kan ju bli lite segt inellan o då kan man ju ta chansen att fixa lite…

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress