Is & Petting

Herregud. Den är så tjock och grov och blank och hal! Mot handflatan känns den som huden på en nordhavsvåt späckhuggare och man har svårt att förstå vilken extremt liten mängd friktion det faktiskt handlar om vid varje rörelse. Allt glider så lätt.

På isen som täcker hela min lilla gårdsplan och infart här. Den är stenhård, polerad till halkperfektion och slöjad av ett välbalanserat lager med extremt lubricerande vatten. Totalt jävla omöjlig att gå på! Obs: ingen överdrift. Sitter man inte i en bil med dubbar på hjulen är det lögn att försöka ta sej över till andra sidan. Kan möjligtvis funka om man lägger sej ner och hasar fram på buken som en säl. Det är nog bara en tidsfråga innan jag kör den varianten faktiskt.

Förresten. Jag är kanske känslig, men är det nån mer än jag som tycker att bilden i artikeln om petting är lite väl grov för att vara Wikipedia?
Rickard tyckte att jag var kinkig. Han sa att det ju trots allt är 2011. Sant.

10 kommentarer

  1. Joel skriver:

    Det uppstår inga tveksamheter för den som undrar, vilket jag tycker känns lite hjärndött…vad ska man med fantasin till idag egentligen?

  2. Joel skriver:

    Hahaha, jag var helt säker på att den kommentaren skulle dyka upp! :) Jag håller såklart med! Finns ganska många bilder i samma stil i närliggande kategorier. Speciellt ”Oralsex” var extra berikad med illustrationer

  3. Lina skriver:

    Om du tar sats och kastar dig på magen som en pingvin istället så kommer du nog ända fram. Haha, kan se det framför mig när du flyger fram från bakom en snövall.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress