Typisk måndag

Jaha!? Vad är det här för skit med att jag inte kan sova nudå!?

INTE okej! Sånt är för andra. Inte mej. Jag håller inte på med sånt. Jag är den som sover som en sten och är ytterst gosig och gemytlig hela natten. Jag är inte den som krälar omkring som en på land uppdragen lax med dödsångest i typ nio timmar.

Hade man filmat mej inatt hade det sannolikt framstått som ett kass skämt. Som en elak och smaklös parodi på folk som faktiskt på riktigt lider av sömnsvårigheter. Och sängen som ser ut som Jerusalems jävla förstörelse på morronen! Inte okej. Vad har hänt? Vad behövs för att fixa det? Sova typ 3 timmar varje natt liksom. Jag kommer ju krevera för helvete! Och för att inte snacka om skönhetssömnen! Jag, om någon! Jag behöver min skönhetssömn!

Jag tappade förresten 4 ägg i golvet. Ingen är förvånad. Att bära ägg är verkligen en såndär grej som jag alltid tror kommer gå fint. Just i tillfället råkar jag alltid dessutom ha extra små händer, men det gör inget, det kommer gå bra ändå. Så jag formerar en patetisk liten skål med ena kardan, mot kroppen och börjar lasta som om jag höll en stor korg. Detta kommer gå fiiint. Lägger man bara äggen lite omlott så dom får grepp är det chill. För så tänker man ju alltid. Man kan bygga en pyramid! Och det verkar skitsmart och bra just då. Lite som att bunta kabel med silver- eller eltejp. Känns okej vid första tanke, när man inte har tillgång till riktiga grejer, men man gör det bara inte. För man vet att man blir arkebuserad på bakgården om man gör det. Samma borde gälla för äggbärning. Eftersom man vet att alltid minst två smäller i parketten. Men icke. Så när jag, gracil som en Marshallförstärkare, skulle resa mej med min last gick det såklart åt pepparodlingen. Men nu är golvet moppat iaf. Fint. Tackar.

Herregud vilket trist inlägg detta blev. Jag ber lite om ursäkt.

Sova inatt eller? Får se. Trodde jag hade oddsen med mej, men nu har dom nog tyvärr gått ner lite igen.

2 kommentarer

  1. linda skriver:

    Jag har inte heller kunnat sova på typ en vecka! Fast det kan ju bero på att jag är sjuk..

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress