Bilbrist & Spanielhår

Det är söndag förmiddag och jag har precis gjort en tråkig upptäckt.

Insvept i täcket, med obojen i ena näven och fjärrisen i andra påbörjade jag dagens slözappning. Efter ett tag kom jag till min vanliga mala-i-bakgrunden och möttes av det bistra meddelandet ”Du har inte behörighet somethingsomething”.

Jajjemen. NASCARkanalen har försvunnit. Givetvis heter den inte så, jag vet, men jag har liksom aldrig riktigt absorberat mer än tuffa bilar som kör fort och den trevliga randiga godislika loggan i hörnet. Ibland var det F1 också. Då var det en annan logga.

Denna kanalen var ingen jag tittade på speciellt ofta egentligen. Den kunde stå på i bakgrunden utan ljud, den kunde vara en angenäm tyst rörligbildaccessoar till mina grillkvällar och den kunde vara nåt man kikade på med ena ögat medan man låg i soffan med datorn på sej och egentligen gjorde nåt annat. Men nu är den borta och jag saknar den lite! Man saknar ju som bekant inte grejer förrän man har blivit av med dom. Skulle tänkt på det innan och tecknat abonnemang på alla som finns, om dom en dag skulle få för sej att gå upp i rök. Jag som uppenbarligen gillar att sätta sprätt på mina pengar på saker jag inte har nån som helst koll på.

Nu är den i alla fall borta och jag har inte kanalen längre. Oj, lite redundans där, sorry. Nåväl! Nu blir det att försöka hitta nåt nytt att köra ström på. Men först tror jag att jag ska baka nåt trevligt. Mitt hus tillhandahåller ju numera, sen vattnet behagade återvända, ett fungerande och trevligt kök! Idag är förresten, på tal om inget, en good hairday. Jag ser ut lite som en välvårdad Cocker Spaniel. Men på ett positivt sätt. Sånt inträffar uteslutande när man är ensam, när inte en käft kan se en.

2 kommentarer

 1. Lina skriver:

  Haha! Har du bara hår på sidorna? Kan du förrsten inte ha på Animal Planet istället för lama bilar? I hate bilar. Man kan ha på Travel Channel också. Ger inte din tv ifrån sig ett jobbigt ultraljud?

  • emma skriver:

   Har dom bara hår på sidorna?? Nää? Jahaa, du menar öronen. Jamen om du tänker dej lite fler öron då.
   Jo jag har testat att köra AP eller TC, men det är inte lika vilsamt att ha på i bakgrunden som NASCAR ^^ Heheh. Illa.
   Och nej, inte läskiga ljud.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress