Minnesfragment

Idag har jag fanimej varit passiv! Där fick man för uttalandet om att det är bra att komma upp i tid även på helgen.

Gårkvällen var stillsam tänkte jag säga men nu börjar jag dra mej till minnes sekvensfragment så som kastning av glasflaskor och fulla mjölkpaket ifrån fönstret på tredje våningen ner på gatan, slagsmål med hockeyutrustning, besök av ett par väktare och ganska stora mängder tomma Heinekenbuteljer.

Jag och tre annars så väldigt städade, försynta och återhållsamma män i världens minsta lägenhet. Fast det var faktiskt stillsamt största delen av tiden, till mitt försvar. Hade dessutom lovat att åka buss hem eftersom jag lägger alldeles för mycke pengar på taxiåkning. Men plötsligt fann jag mejsjälv ändå i en V70, ett stenkast ifrån mitt hus, med pennan för påskrift av kortslippen i högsta hugg. Ingen vet riktigt hur det gick till. Ingen vet riktigt heller hur det lät när jag talade om för chaufförstackarn vart jag skulle. Spännande. Upptäckte precis ett ganska stort sår på mitt smalben också. Hmm…?

Anyways – idag är en transportsträcka till imorron som är en transportsträcka till måndag. För det brukar ju faktiskt vara söndan som är sengångaren. Inte lördan. Så om ingen kommer med nåt trevligt förslag, för nu börjar jag piggna till, så blir det film i soffan resten av dygnet här! Vilket visserligen också kan vara trevligt.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress