emma+brunnfors+hej+sex?

Det är så härligt att se vad folk har googlat på för att ha hittat in på min sida.

Så kreativa och fantasifulla sökningar! Okej, det är en hel del som man inser att det har letats efter nåt helt annat och bara har råkat trillas in på min sida som lika snabbt lämnats. Men ändå, så underhållande.

Exempel på lite tragikomiska: Kvinnor onanerar i badhus, Vanliga symptom på könssjukdomar?, Hur göra mannen kåt som inte vill, Disktrasan stinker, Problem med illaluktande sköte och Svinkoppor på pungen. Härligt! God stämning!
Och till de allra vanligaste hör småsnusk: Fjortis, Snygga pattar, Stora bröst, Sexiga gummistövlar, Sexig fjortis och Sköten.

Men så finns det googlingar som verkar vara direkt ute efter mej personligen. Smickrande, kanske, ibland hyfsade psykopatvarningar dock, men jag är inte den som är den! Så nu tänkte jag, för er som har anonymt undrat över saker, sätta ihop en liten Frågor & Svar-lista. Jag har selekterat några få för att det inte ska bli för tråkigt för er som skiter fullkomligt i vem jag är och gör.

Googlat: Emma Brunnfors+hästar+tävlar?
Svar: Tack för visat intresse, dessvärre varken har jag hästar eller tävlar. Har ridit under många år, men fick lägga ner. Om du har hästar eller är sugen på att ta med mej på en ridtur följer jag gärna med!

Googlat: emma+brunnfors+bröststorlek+utseende
Svar: Denna sökning skulle man ju faktiskt kunna egentligen utgå ifrån är ett prank, känns mest sannolikt liksom. Men OM det mot förmodan inte skulle vara det är det ju indeed en unik undran! Men jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Dom är ju inte direkt nåt som slänger omkring i ansiktet och slår ut tänderna på mej när jag tränar i alla fall. Kanske får utvecklas i ett annat forum. Jag är nog lite svår.

Googlat: Dejtingsajt+Emma+Brunnfors
Svar: Nejdu, nåt sånt är jag inte med i. Det borde man kanske? Alla verkar ju vara det, vare sej om dom är singlar eller inte! Var och varannan äkta man och hustru verkar ju köra dejtingsidor parallellt. Men jag har ingen, nej. Jag är alldeles för ohemlig för sånt. Ni får mejla eller smsa om det skulle krisa. Sorry. Jag är nog lite svår.

Googlat: emmabrunnfors.se+laktosintolerant
Svar: ..Jag tål mjölk jo ..Om det är vad du är ute efter? Nästa.

Googlat: emma+brunnfors+laktosallergi
Svar: Som sagt – Jag har inte några problem med sånt. Move on.

Googlat: emmabrunnfors.se+mjölk
Svar: Du igen? Du behöver inte vara orolig, jag tål mjölk. Jag är inte allergiskt mot nånting alls faktiskt. Du kan bjuda på precis vad som helst. Så.. När blir det käk?

Nu blir det inte fler. Men det finns många att ta av. Jag kanske får göra en lista till sen nån dag, men inte nu. Och det finns en hel del vars innehåll inte lämpar sej för oskyldiga barnögon och -öron heller, dessa kommer jag, till er stora besvikelse, inte plocka in här. Om ni har frågor går det dock bra att ställa dessa. Här finns tex ett fint kommentarsfält, jag har en fin och enkel mejladress och jag har en jävligt fin telefon. Så får ni kanske svar på ett smidigare sätt.

Dax att packa in sej till kvällens käk, öl och quiz på Fox!  Out.

 

2 kommentarer

  1. Joel skriver:

    Haha, roliga sökningar ju. Ska börja pranksöka mer.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress