BRICKED!

Tror jag precis har lyckats bricka mej själv.

Efter typ 30 minuter i dendär jobbiga jäveln till springmaskin på gymmet fick jag för mej att avsluta med yogan.

Bra tänkt! Kan tyckas. I praktiken, inte lika bra om man bor i min hydda. Inte direkt så att jag är fet, egentligen.. hm nåja, kanske kan diskuteras? Men okej, inte direkt så att jag är fet, men jag är tung. Man skulle kunna säga att jag har hög densitet. Och yogan går till största del ut på statisk träning med sin egen kropp som vikt. Och efter mina 30 (som kändes som minst 60) minuter i springmaskinen ..är det en vedertagen benämning? Fattar ni vilken maskin jag menar? Eller är det bara jag som fattar vad jag menar? Skitsamma, efter en halvtimme där var jag såklart lite darrig när jag genomsvettig, röd och ful som stryk äntrade stearinljus- och mysmusiksalen med min yogamatta i näven. Tjena.

Anyways, jag börjar misstänka att jag har brickat mej själv.
För er som inte är familjära med verbet Bricka (från engelskans Brick = tegelsten) så innebär det att man förvandlar nåt, visserligen inte så ofta en kroppsdel utan istället vanligtvis en liten teknisk pryl såsom en snygg mobiltelefon man tycker väldigt mycke om, till skit genom att totalt fucka upp den, sannolikt på grund av klantig-/klåfingrig-/brainlesshet, med nån extraterrestriell mjukvara som i det svaga ögonblicket uppträdde tilltalande och därmed försätta den i ett tillstånd vilket bara kan lösas genom att placera enheten i det runda arkivet. ..Hmm ..Vad snackade jag om nu igen?
Ajuste! Mitt ben! Jag tror det har hänt nåt. Hela mitt ena ben är avdomnat. Spännande. Bör jag bli orolig? Är jag döende? Amputering? Åderlåtning? Går det att bota med Carlsberg Export? Nån som vet? Där stod jag och töjde och bände med benen brett isär och huvet i golvet och nu har jag såklart förstört mej själv. Skillat. Nån vital nervbana har väl packat ihop. Så kan det gå. Sånt händer. Runda arkivet.

4 kommentarer

  1. Hela skriver:

    Haha, stakkars ben! Jeg løp faktisk i dag på tredemølle (löpband) for første gang i mange år. Jeg løp 60 kjempe lange minuter og fikk bekreftet at å løpe på tredemølle er ikke for meg. Jeg hater det, så utrolig boring! Løpe ute er tusen millioner ganger bedre. Heller løpe ute i vind, snø og kulde enn en gang til på tredemølle altså…

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress