Boot Camp Fool

Nu är klockan över halv tolv och jag har precis ätit frukost.

Lite för sent enligt min mening just nu. Hela dan försvinner ju. Plötsligt är det kväll och man har inte gjort nåt.

Jag har inget emot att sova länge, ligga kvar i sängen till sent och mysa, men det känns ju lite som att det inte är nåt man har speciellt mycke för om man är gör det ensam. Eller hur? Så då kan man lika gärna strunta i det och komma upp i vettig tid, göra nåt vettigt.

Min plan var egentligen att jag skulle varit på TK vid det här laget. Men så blev det ju inte. Jag sitter ju här och, hör och häpna, lyssnar på kranen inne i badrummet som faktiskt har börjat droppa nu. Miracle! Det finns alltså hopp. Tur det, för jag hade fan börjat tappa sugen. Men jag tänker inte ropa hej innan nåt är grönt, no sir! Det är nåt jag har slutat med sedan länge. Eller åtminstone sen nåt år tillbaka. Men det finns ju dom som säger att man faktiskt bör ropa hej för tidigt, för då hinner man vara lite glad innan man blir besviken. Vet inte asså. Skeptisk. Tycker smällen tenderar att bli lite för extra hård om man har ropat för tidigt, jag har ju testat lite olika varianter nu.

Anyways. Jag ska försöka gräva upp bilen snart och ta mej in till nånform av träning. Jag har kommit på att jag är lite kass på att träna när jag märker att jag gör det. För mej krävs det lite att man lurar i sej skiten. Lite som en tjurskallig unge som ska ta medicin och får sina tabletter krossade och utblandade i chokladmousse. Chokladmousse klockan halv åtta på morgonen, innan det är dax att gå till skolan. Inte alls misstänkt liksom..
Det var bra att ha hästar. Då märkte man inte riktigt att varje dag i stallet var som en dag i ett boot camp. Ridning och ryktning och hämtning och mockning och sopning och lastning. Jobbigt som fan! Men samtidigt trevligt. Och varje dag dessutom, inte lite sporadiskt ett par gånger i veckan. Starkt och fit blev man, helt utan att tänka på det! Nu är det lite värre. Jag får hela tiden hitta på nya sätt att distrahera mejsjälv. Oftast funkar det med Spotify, men tyvärr slutar det ibland med att jag istället stirrar alldeles för länge på nån annan som tränar. Får se var jag hamnar idag!

Bifogar svingammal bild på mej (ja, i dåligt våfflat hår) och Koffe.

2 kommentarer

  1. Emelie skriver:

    Those were the days

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress