BH-knäpparn

Förresten! En omklädningsrumsrelaterad grej till.

Innan idag, när jag höll på att byta om, fick jag hjälp av en annan kvinna. Inget som händer varje dag minsann!

Jag hade fått av mej det mesta och stod där i bara trosor. Var i färd med att kränga på mej BHn, varpå en medelålders kvinna dyker upp bakom mej på en nanosekund. Hon säger glatt:
- Här! Jag kan hjälpa. Och så knäpper hon i ryggen.
Jag hade, vad jag tror i alla fall, inte påvisat några som helst tecken på hjälpbehov. Jag har inga problem med rörlighet eller finmotorik heller vilket skulle göra det krångligt att knäppa själv. Dessutom stod hon på helt andra sidan av rummet innan hon dök upp som en jävla vålnad bakom mej!

Hon ville ju säkert bara vara snäll och jag är inte den som är varken pryd eller den, men det var ändå en lite awkward känsla. Inser dock nu, när jag skriver om det, att det inte låter alls lika besvärat som det kändes, att jag istället bara framstår som fjantig, så jag lämnar det nog.
Never mind!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress