Kisshamstervattenbloggen

Dethär med att vara utan vatten alltså.

Jag är lessen om jag tjatar, men det är verkligen en fascinerande ny värld. Tänk att man hade det såhär förr! Jag är tillbaka ett typ sekel i tiden! Det är en episkhistorisk upplevelse.

Jag har börjat vattennoja. Jag är lite uppvuxen under mammas mantra:
*** Ditt kiss ska vara både färg- och luktlöst, annars har du druckit för lite! ***
Och hurfan ska man klara det när man inte har vatten hemma?? Jag hamstrar flaskor från jobbet som den värsta typen av hamstrande hamster. Innan jag åker hem för dagen letar jag upp alla PET-flaskor jag kan hitta, fyller dem med vatten och proppar in dom i mina hamsterkindpåsar.
För jag har börjat få skräckvisioner om ett framtida nyponsoppeliknande kiss och våldsamma urinvägsinfektioner till följd av mitt bristfälliga vätskeintag. Dessutom får man kass andedräkt, ens övriga kroppsvätskor luktar illa och man får ful hy. Bland annat!

Min frukost idag bestod av ett knäckebröd och 2 liter vatten. Good times.

Fram tills nu har jag duschat hemma hos mamma och pappa. Varje kväll. Men igår när vi kollade på Anna Ankaprogrammet insåg jag att jag faktiskt är en idiot. Jag är en idiot som inte helt enkelt gör slag i saken, utnyttjar situationen och duschar på badhuset eller på gymmet. EFTER att jag har simmat eller tränat. Jag som har tjurat för mej själv för att jag inte kan träna framför tvn som vanligt nu. Varför har ingen av er talat om för mej att jag faktiskt har både gym- och simkort!? Varför hjälper ni inte min hjärna som uppenbarligen har vissa fabrikationsfel?? ..Nu har jag iaf, dock en vecka för sent, kommit på det själv. Så thank’s for nothing ^^

2 kommentarer

  1. Tryggve skriver:

    Nu blev jag ofrivilligt törstig :/

  2. emma skriver:

    Det är lätt att bli det när man ser alla vattenflaskorna stå därhemma på bänken ^^
    Och törsten och den uppenbarliga accessen till botet är ju en sak – men att inte få gå på toa efter att ha dratt i sej en såndär jävel är en helt annan sak.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress