Eftermiddagsdrama

Det var massor med folk på Systembolaget innan när jag var där.

Precis när jag skulle in genom entrén råkade en liten herre, som för en sekund tittade bort, snubbla över ett barn som ilade förbi. Barnet, som var en flicka på gissningsvis runt en meter av ålder, föll som en vante rakt på golvet och den lilla gubben över henne. Hans keps for iväg åt ena hållet och KappAhlspåsen åt andra. Flickan tjöt och pappan kom springande från korvståndet.

- MENVAFAN HÅLLER DU PÅ MED DIN IDIOT!?!? vrålade han till den lilla herren som kröp framåt och sträckte sej efter sin keps.
Alla runtomkring stannade upp. Flickan fortsatte yla, pappan skällde som en tok på den gamle mannen. En kvinna samlade in KappAhlspåse och den bruna kepsen.
- ÄR DU KOMPLETT DUM I HUVET!?!? VA??! SE DEJ FÖR!!! FÖR HELVETE GUBBJÄVEL!! Skrek pappan rakt i ansiktet på herren som hade rest sej med hjälp av en kille i kostym.
- ..Men ..lugna ner dej.. försökte damen som stod bredvid mej men blev avbruten.
- DU KAN JU FÖRFAN HA IHJÄL FOLK!!! fortsatte pappan med ett varnande pekfinger lyft framför sej och den lilla herren började gråta tyst. Hans läpp darrade och tårarna strömmade. Från fickan fiskade han upp en näsduk och torkade sej med skakande hand i sina röda ögon. Då brast det för folket runtomkring och från olika håll kom det:
- Lugna dej nu!
- Det var ju bara en olycka!
- Sluta skrika!
- Men lägg aav! Skrik inte på honom såå!
(det var jag)
- Ta det lugnt! Ingen blev ju skadad!

En man med skägg ställde sej mellan herren och pappan som han lyckades få ner på jorden lite. Alltihop hände på en sekund. Snubbling, fall, skrik och nedlugning. Verkligen dramatiskt och det var hemskt att se den lilla gubben som blev utskälld tills han grät. Han sa ingenting på hela tiden och gick tyst därifrån med sin påse i handen, den bruna kepsen på huvudet och tårarna rinnande.
Jag klarar inte av såntdär. Jag får ont i hjärtat och börjar själv gråta.

Annan dramatisk situation som också var jobbig
Mamman som flippar ur

Och observera att det är ny poll nu dessutom, på tal om inget. 

4 kommentarer

 1. Cecilia skriver:

  Nej nu børja jag också gråta… stackars gamla man…

 2. emma skriver:

  Jag vet! Fruktansvärt! :’(

 3. jossan skriver:

  Nä fy! Julstämmningen försvinner fort för vissa…

 4. emma skriver:

  Ja verkligen. Awful.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress