Bra på att vara torr

Alltså allvarligt! Jag är så torr! Det är helt jävla osannolikt!

Då menar jag inte i huvudsak torr som i tråkig och okarismatisk, även om jag kanske kan klassas in i även det facket ibland. Jag menar min hud.

Jag är ingen som brukar behöva smörja in mej speciellt ofta. Jag är i grunden förhållandevis smooth kan man säga. Det är tur för jag tycker det är förbannat drygt att behöva mecka med såntdär. Men nu! Herreguuud! Jag är som gjord av nävern på en björk en varm sensommardag när SMHI som mest varnar för bränder! Jag är fnöske! Gnider jag mina knän emot varann lite snabbare än långsamt lär jag väl självantända.

..Det är vädret va? Kallt och torrt. Är det såhär ni i norrland har det varje vinter? Jag är inte avundsjuk. Vilken mängd lotion ni lär förbruka. Jag är i chock nu över hur mycke mitt sydskandinaviska läder dricker, men jag kan ju bara fantisera kring hur ni i norr måste ha det. Jag skulle behöva anställa en personlig insmörjare, nån som kan ta han om dendär biten åt mej.

Jag har för övrigt återinfört buffeljackan. Eller rättare sagt, mamma tvingade den på  mej efter ha sett hur jag frös efter onsdagens quiz. Jag darrade som en såndär spinkig liten gråvit vinthund. Fast en tjock. Så det fick bli ett återupplivande av jackan. Buffeljackan är en anskrämlig knallblå sak med stor luva full av brun ullig syntetpäls. Jag brukade ha den i stallet på vintrarna så nu känns det som jag är tillbaka. Varje morron när jag klär på mej för att åka till jobbet så känns det som varje morron man klädde på sej för att gå till hästarna. Lite nostalgi. Jag saknar hästarna ibland. Dock misstänker jag att mamma inte har gett mej den riktiga buffeljackan, för den ser inte riktigt ut som jag minns..

6 kommentarer

 1. ann skriver:

  jovisst är det den riktiga jackan ….det är förövrigt den enda någonsin existerande buffeljackan! fast jag måste erkänna att jag kände inte riktigt igen den heller….såååååå sabla blå kom jag inte ihåg att den var!!! =)

 2. emma skriver:

  njaaaeh, jag tror inte på det. på den ”riktiga” buffeljackan är den en bisonoxe på lappen. faktiskt. true story. och den är mörkare blå och inte lika stor.

 3. emelie skriver:

  jag saknar stallet! gödselstacken.

 4. emma skriver:

  ja till och med gödselstacken faktiskt.

 5. Lina skriver:

  Jag med. Vi spenderade många dagar på den stacken. Den var mycket bättre än Lilla- och Nya Stallets stack!

 6. Lina skriver:

  Men Emma, vad har du för duschkräm egentligen? Body Loton? Vilken?

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress