Hairhorror

Var hos frisören idag. Jag gillar inte detdär. Tror alltid att jag ska gå därifrån med en jävla crew cut.

Jag vill att det ska vara långt men givetvis inser jag ju att det inte funkar så. Man måste klippa lite och ofta om det ska bli bra. Ungefär som att äta. Man kan inte äta asmycke bara en gång i veckan, då blir det kass.

Jag har väldigt blandade känslor kring dethär med att gå till frissan. Ända sen jag en gång satt i stolen på en ganska dyr salong och hon frågade hur jag ville ha det. Jag svarade som jag brukar:
- Jag vill ha det långt, så klipp så lite som möjligt, men så mycke som nödvändigt.
Hon tittade på mej som jag var dum i huvet och sa:
- Herregud, sååå kan du ju inte säga. Då klipper man ju av dej alltihop! Vad än du har hört innan så vill ALLA frisörer klippa MYCKE! Helst hade jag klippt en riktigt kort frisyr på dej nu. För att ALLA frisörer älskar att klippa av så mycke hår som möjligt! INGEN vill klippa bara lite på topparna. Täääänk att få se hela ditt långa hår falla! *suck av längtan*
Horror.

Det var ingen bra upplevelse. Den hänger kvar.  Samtidigt som jag gillar att sitta där och få håret tvättat och nån som pysslar med en. Fast å andra sidan, jag hade ju föredragit att nån gosade med mitt hår hemma i soffan i så fall och inte klippte av det med en räsersnabb sax samtidigt! Hehe ^^ Nåväl, jag ska tillbaka på torsdag och få min sjukt asfula utväxt bortslingad. Det kommer ta förbannat lång tid.

2 kommentarer

  1. Lina skriver:

    Jag försöker slå rekordet i att vänta längst med toppning. Sist var i… juni tror jag.

    Innan åt jag hela tiden, cirka en-två ggr/timme. Men NU, var fjärde timma. Mmhm. Funkar utmärkt. Alltså, om hår verkligen kan jämföras med mat, ska jag klippa mig varje skottår.

  2. emma skriver:

    jag hade inte klippt mej på aslänge innan idag heller.. risigt var det..

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress