Julblommor, julmusik & juldödarhångel

Min amaryllis trivs på mitt kontor. Den har tre stora blommor och glada styva blad som hjälper till att käka av den svaga solens utportionering av vitaminer.

Jag har tre feta små hyacinter också, men dom är bara barn än så länge. Jag hoppas dom kommer växa upp och bli snygga och väldoftande. Ibland kan barnhyacinter se ut att kunna bli fina när man står där och gissar om deras framtid. Så en dag har dom blivit vuxna och ser ut som skit. Snea och glesa och jävliga. Men sånt får man ta. Dessutom doftar dom alltid gott ändå!

Det är kallt ute igen nu. Mina ben är torrare än någonsin, mitt hår risigt och jag behöver verkligen köpa nya varma kläder. Precis som varje vinter. Det är också sånt man får ta tyvärr. Det sägs ju att vi behöver vintern för att uppskatta sommaren, men jag vet inte.. Jag föredrar i alla fall att ligga på altanen i bikini framför att skotta tung blötsnö i flera timmar för att det nästa morgon ska vara lika mycke ny snö igen.  Igår städade vi ur det sista ur Freddys lägenhet. Nu har han åkt och kommer inte tillbaka förrän i mars. Lång tid.. Han fick en förkortad vinter. Han hoppar över hela skiten kan man säga.

Det är många som tjatar om att dom vill ha access till min nystädade julmusikslista på Spotify nu. Ni kommer få fler chanser, men här kommer länken igen i alla fall.
That xmas spirit & D Hasselhoff
Håll till godo. Subscriba gärna!

Julmusiksrelaterat för övrigt: Jag lyssnade precis på en ganska tacky version av I saw mommy kissing Santa Claus. Där sjunger dom ”Oh! What a laugh it would have been, if dad had only seen mommy kissing Santa Claus last night!” Kul det hade varit ja. Vad ROLIGT dom hade haft! Där i deras julprunkande hem, om pappa hade stegat in och fått se sin fru kyssas med Tomten. Jävligt skoj. Not. Det hade ju åtminstone sabbat min julefrid rätt hårt om jag var den som fick se min lover hångla med nån annan. Men visst, jag fattar väl att det är en text ur ett barns ögon, att han hellre vill att hans mamma ska dejta Kristoffer Kringla, men ändå. Ingen stämningshöjare i min bok direkt.

2 kommentarer

  1. Mia skriver:

    Nej den sången har jag aldrig fattat??

  2. emma skriver:

    det finns bättre ^^

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress