Fredagsvatten

Alla dagar kan ju inte vara lika bra för alla, men det brukar förhoppningsvis jämna ut sej i slutändan.

Denna veckan har gått förbannat fort och idag har det verkligen inte varit en speciellt fantastic dag för mej, inte en Top-5 direkt. Men förmodligen och sannolikt har nån annan haft det muntrare. Lika bra det. Men å andra sidan, jag fick ju faktiskt tårta. Freddys avslutningstårta, som nåtslags plåster. Jag överdoserade och blev illamående istället, det gör man alltid.

Vattnet lever igen dock! Det har ju varit fruset i några dagar nu. Vilken väldigt ironisk tajming va..? Jag passar på att diska och tvätta denna kyliga fredagsafton. Men det blir nog en mysig kväll i min lilla stuga ändå. Jag har tänt ett ljus, matat fiskarna och funderar lite på om det kanske inte är läge för glögg till kvällsmat, men inser att jag kommer klippa min sista bit Gruyère istället när det väl kommer till kritan.

Imorron ska jag fortsätta att komponera take-awayjulklappen, köpa en Harry Boy och vinna motherfuckin storkovan.

4 kommentarer

 1. Lina skriver:

  Jag tror att du överdoserar ditt Gruyèreintag. Det är lite skumt att dricka ostsmoothie också. Du matar säkert fiskarna med ost.

 2. emma skriver:

  jag har inte ätit av min ost på skitlänge!

 3. Elisabet skriver:

  Hihihi lier lier….. du åt senast i onsdags. Jag är vittne… Smakade lite själv me….
  MUMS som hon säger…. You know who :-)

 4. emma skriver:

  hehe, ja okej, INNAN i förrgår hade jag inte ätit av den på skitlänge då ^^

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress